Uhorková nátierka s chrenom a kaparami

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Uhorková nátierka s chrenom a kaparami – suroviny:

1 šalátovú uhorku, 5 dkg chrenu, 1 PL kapár, 2 strúčiky cesnaku, 100 g čerstvého syra, soľ, mleté čierne korenie

Uhorková nátierka

Postup:

Ošúpeme uhorku, rozpolíme, odstránime zrnká a pokrájame na malé kocky. Osolíme, pomiešame, necháme 15 minút postáť a potom zlejeme prebytočnú šťavu. Cesnak posekáme nadrobno a postrúhame chren. Uhorky zmiešame spolu s postrúhaným chrenom, cesnakom, čerstvým syrom a kaparami. Nakoniec nátierku osolíme a okoreníme podľa chuti.

Tip pre vás:

Chuť nátierky ozvláštni Knäckebrot a vďaka novej naturálnej receptúre vám zaistí ešte jemnejší zážitok z chrumkania.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach