15 minút
Uhorková nátierka s chrenom a kaparami – suroviny:
1 šalátovú uhorku, 5 dkg chrenu, 1 PL kapár, 2 strúčiky cesnaku, 100 g čerstvého syra, soľ, mleté čierne korenie
Postup:
Ošúpeme uhorku, rozpolíme, odstránime zrnká a pokrájame na malé kocky. Osolíme, pomiešame, necháme 15 minút postáť a potom zlejeme prebytočnú šťavu. Cesnak posekáme nadrobno a postrúhame chren. Uhorky zmiešame spolu s postrúhaným chrenom, cesnakom, čerstvým syrom a kaparami. Nakoniec nátierku osolíme a okoreníme podľa chuti.
Tip pre vás:
Chuť nátierky ozvláštni Knäckebrot a vďaka novej naturálnej receptúre vám zaistí ešte jemnejší zážitok z chrumkania.