Chlebíky s rozbifom

Doba prípravy 15 minútEnergia: 449 kcal.Náročnosť

Chlebíky s rozbifom – suroviny:

4 krajce čierneho chleba, 30 g masla, 2 lyžičky ostrej horčice, 250 g rozbifu alebo pečenej teľaciny, 4 malé sladkokyslé uhorky, 50 g cibule, 2 lyžičky strúhaného chrenu, listy hlávkového šalátu.

Omáčka: 50 g majonézy, 50 g kečupu, soľ, mleté čierne korenie

Postup:

chleby natrieme maslom, dochutíme horčicou, povrch ozdobíme voľne poukladaným hotovým nárezom. Sladkokyslé uhorky nakrájame pozdĺžnym rezom do tvaru vejárika, cibuľu na tenučké kolieska. Chlebíky nimi ozdobíme.

Mohlo by vás zaujímať

Bageta s baklažánom a ricottou

Bageta s baklažánom a ricottou

25 minútVedeli ste, že čokoláda a chilli patria medzi známe afrodiziaká? Nájdete ich v našom recepte – bageta s baklažánom a ricottou. Suroviny na bagetu s… Čítaj ďaľej

Môžeme pridať aj olivy alebo chren. Omáčku vymiešame z majonézy a kečupu, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Podávame v osobitnej miske na omáčku. Chlebíky servírujeme na drevených doštičkách.

1 porcia: 1879 kJ / 449 kcal

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach