Cícerový šalát s čerstvou zeleninou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny (rozpočet pre 4 osoby):

1 menšia šalátová uhorka, 4 paradajky, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 250 g sterilizovaného cíceru, 200 g balkánskeho syra, zelené vňate (petržlen alebo bazalka, pažítka)
Zálievka: olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot

Cícerový šalát s čerstvou zeleninou

Postup:

Zeleninu očistíme, opláchneme vodou. Uhorku olúpeme a nakrájame na plátky, paradajky a papriky nakrájame na kocky. Premiešame so scedeným cícerom a zalejeme vytvorenou zálievkou. Šalát necháme krátko vychladiť a pred podávaním posypeme balkánskym syrom a jemne nakrájanými zelenými vňaťami.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach