Grécky šalát s kapari

Doba prípravy 15 minútEnergia: 360 kcal.Náročnosť

Suroviny na Grécky šalát:

20 paradajok, 10 šalátových uhoriek, 10 zelených podlhovastých paprík, 10 červených cibúľ (fialových), olivy kalamata, 1 kg fety, oregano, soľ, čierne korenie, olivový olej, kapary, petržlenová vňať

Postup:

Nakrájame paradajky, uhorky, cibuľu a papriku na tenké plátky a všetko spolu dáme do misy. Pridáme olivy, kúsky fety, soľ, korenie, oregano a dostatočné množstvo olivového oleja. Nakoniec pridáme kapary a nadrobno nasekanú petržlenovú vňať.

Mohlo by vás zaujímať

Jarný šalát s jogurtovou zálievkou

20 minútSuroviny na jarný šalát s jogurtovou zálievkou: 250 ml bieleho jogurtu, viazanička reďkovky, viazanička cibuľky s vňaťou, viazanička mladej mrkvy, 2 mladé kaleráby, 2 hlávky… Čítaj ďaľej

Všetko dobre premiešame a  grécky šalát môžeme servírovať.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach