Šalát z kalerábu

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na šalát z kalerábu:

300 g kalerábu, 300 g mrkvy, cibuľa alebo 3 cibuľky s vňaťou, 4 PL bieleho jogurtu, cukor, citrónová šťava, soľ, petržlenová vňať alebo pažítka

Postup:

Kaleráb (gigant) očistíme a spolu s očistenou mrkvou nastrúhame. Premiešame s najemno nasekanou cibuľou/cibuľkou, soľou. Pokvapkáme citrónovou šťavou, rozdelíme na misky, ozdobíme jogurtom a nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

Mohlo by vás zaujímať

Kalerábový šalát s kuracím mäsom

30 minútEnergia: 260 kcal.Suroviny na Kalerábový šalát s kuracím mäsom: 4 kaleráby, soľ, korenie, 2 kuracie rezne, 1 lyžica oleja, mleté biele korenie, cayanské korenie, 1 pór,… Čítaj ďaľej

Save

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach