Šalát s kačacími prsiami

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny ( rozpočet na 4 porcie):

200 g citrónová šťava, 120 g jogurt, 200 g uhorka, 200 g paradajka, 200 g paprika, 400 g hlávkový šalát, 200 g kučeravý hlávkový šalát červený, 320 g kačacie prsia, 8 g soľ, čierne korenie, 5 g cesnak, 2 dcl olivový olej, petržlenová vňať, pažítka, bazalka, 20 g mandľové hobliny

Postup:

Na kocky nakrájanú zeleninu a natrhaný hlávkový šalát premiešame a uložíme na tanier. Kačacie prsia nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme. Uložíme na zeleninu, posypeme opečenými mandľami, polejeme dresingom a ozdobíme. K šalátu sa najlepšie hodí sekt.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach