Šalát s údeným mäsom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na šalát s údeným mäsom ( rozpočet pre 4 osoby ):

200 g údeného mäsa, 200 g špargle, 200 g brokolice, 200 g mrkvy, 1 polievková lyžica masla, 1 čajová lyžička soli, 1000 ml vody, 4 krajce čierneho chleba

Postup:

Do vriacej osolenej vody vsypeme nakrájanú špargľu a brokolicu. Necháme variť asi 5 minút. Potom zlejeme. V mise premiešame spolu s nahrubo nastrúhanou mrkvou a na menšie kúsky nakrájaným mäsom a maslom.

Mohlo by vás zaujímať

Čakankový šalát

Čakankový šalát s tvarohom a smotanou

20 minútSuroviny na čakankový šalát s tvarohom a smotanou: 50 g tvrdého syra, 2 mladé cibuľky, 1 strúčik cesnaku, 2 polievkové lyžice posekanej petržlenovej vňate, 8… Čítaj ďaľej

Rozdelíme do štyroch misiek a pridáme krajec chleba.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach