SPÄŤ
Zeleninové

Zelerový šalát Zazi

Od: Pavol Cvengroš 22.1.2018
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

280 g (pohár 580 ml) sterilizovaného zeleru na rezance, 50 g mrkvy, 200 g šalátovej uhorky, 150 g kyslej smotany, 50 g olivového oleja, sušený cesnak, korenie na tzatziky, soľ

Zelerový šalát Zazi

Postup:

Zeler zlejeme a mierne vytlačíme zvyšný nálev. Mrkvu a uhorku očistíme a nastrúhame na rezance. Všetko zmiešame. Kyslú smotanu vyšľaháme s olejom, ochutíme cesnakom, korením a soľou. Pridáme k zelenine a všetko premiešame. Necháme asi hodinu vychladnúť v chladničke a potom podávame.

womangalérie VŠETKY