25 minút
Suroviny na Karfiolotto:
2 hlávky karfiolu, 2/3 pohára píniových orieškov, 2 PL lahôdkového droždia, 2 PL olivového oleja, 1 PL agáve, soľ a čierne korenie
Zelenina: 2 cukety, 2 mrkvy, 6 paradajok, 3 farebné papriky, hrsť petržlenovej vňate, hrsť bazalky, 2 PL olivového oleja, 1 PL citrónovej šťavy, soľ a čierne korenie
Omáčka: ½ pohára tamari, ¼ pohára citrónovej šťavy, 1 PL jablkového octu, 3 PL agáve, 1 PL olivového oleja
Postup:
Karfiol spolu s ostatnými ingredienciami nahrubo pomixujeme a dáme do misky. Zeleninu nadrobno nakrájame a poriadne pomiešame. Omáčku získame zmixovaním všetkých ingrediencií. Všetko spolu zmiešame a môžeme Karfiolotto podávať.
Mohlo by vás zaujímať