30 minút
Suroviny:
2 balenia Enciánu alebo mozarelly, 4 ks cherry paradajky, 4 ks šunky, ½ cibule nakrájanej na kolieska, ½ stredne veľkej cukiny, olivový olej, soľ, koreniny a bylinky podľa chuti
Postup:
Rúru predhrejeme na 200 stupňov. Z alobalu si odtrhneme väčší kus, aby sa do neho dal zabaliť celý syr so zeleninou, aj z vrchu. Vytvoríme si z neho takú „kapsičku“. Na spodok každej kapsičky uložime 2 ks plátky šunky, kolieska cibule, paradajok, cukín, na to uložiť encián, dochutiť soľou, bylinkami, koreninami a nakoniec zaliať trochou olivového oleja a zabaliť. Pečieme 25 minút, 5 minút pred dokončením vrch alobalu otvoríme a dopečieme. Servírovať môžete ešte s čerstvým šalátom, odporúčam čerstvý špenát, alebo obľúbeným dresingom.
Autor: Inez Kridlová