30 minútEnergia: 22 kcal.
Pikantná zelenina – suroviny:
2 ks červenej papriky, 2 ks zelenej papriky, 2 ks žltej papriky, 4 menšie cibule, 2 ks cukiny, 4 ks mrkvy, 250 g kapusty, 1 bal. Pikant fixu pikantného
Postup:
Papriky umyjeme, očistíme a nakrájame na pásiky. Cibuľu, mrkvu a cukiny olúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Kapustu umyjeme a nakrájame na tenké pásiky. Všetku zeleninu dôkladne premiešame a natlačíme do pohárov. Zálievka z pikant fixu pripravíme podľa návodu na obale. Hotovým horúcim nálevom zeleninu zalejeme a poháre uzavrieme.
Mohlo by vás zaujímať
Zelenina s Pikant fixom sa už nemusí sterilizovať, takže si zachová všetky vitamíny.
Energetická hodnota jednej porcie: 22 kcal