Tatarák z hovädzej sviečkovej na grécky spôsob

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Suroviny na tatarák z hovädzej sviečkovej na grécky spôsob( rozpočet na 1-2 porcie ):

100 g hovädzej sviečkovej, 1 polievková lyžica najemno nakrájaných sušených paradajok, 1/2 kávové lyžičky rasce, 1 malá nadrobno nakrájaná fialová cibuľa, 1 čajová lyžička balzamikového octu,  2 polievkové lyžice tmavého balzamikového krému, 2 polievkové lyžice olivového oleje, 20 g fety, soľ, korenie

Tatarák z hovädzej sviečkovej

Postup:

Ostrým nožom nakrájame veľmi tenké plátky mäsa a tie ďalej sekáme nožom, kým nevznikne jemne nasekaná mäsová hmota. Fetu dáme do misky s olejom a balzamikovým krémom a rozdrvíme. Fetu a všetky zvyšné suroviny pridáme k mäsu a dôkladne premiešame. Podávame na grilovanom chlebíku.

Mohlo by vás zaujímať

Tatarák s čiernym chlebom

25 minútEnergia: 274 kcal.Tatársky biftek (hovorovo tiež tatarák) je jedlo zo surového hovädzieho mäsa, ktoré sa pripravuje zo sviečkovice. Jemne naškrabané mäso sa podáva s nakrájanou cibuľou, soľou a čiernym… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach