45 minút
Suroviny na tatarák z hovädzej sviečkovej na grécky spôsob( rozpočet na 1-2 porcie ):
100 g hovädzej sviečkovej, 1 polievková lyžica najemno nakrájaných sušených paradajok, 1/2 kávové lyžičky rasce, 1 malá nadrobno nakrájaná fialová cibuľa, 1 čajová lyžička balzamikového octu, 2 polievkové lyžice tmavého balzamikového krému, 2 polievkové lyžice olivového oleje, 20 g fety, soľ, korenie
Postup:
Ostrým nožom nakrájame veľmi tenké plátky mäsa a tie ďalej sekáme nožom, kým nevznikne jemne nasekaná mäsová hmota. Fetu dáme do misky s olejom a balzamikovým krémom a rozdrvíme. Fetu a všetky zvyšné suroviny pridáme k mäsu a dôkladne premiešame. Podávame na grilovanom chlebíku.