Tvarohová štrúdľa

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na koláč – tvarohová štrúdľa:          

1 lístkové cesto, 250 g tvarohu tučného hrudkovitého, 2 až 3 balíčky vanilínového cukru, 1 balíček škoricového cukru, strúhaná kôra z 1 citróna, 1 žĺtok

Tvarohová štrúdľa

Postup:

V miske zmiešame tvaroh, vanilkový a škoricový cukor, citrónovú kôru a žĺtok.  Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm. Tvarohovú plnku rozotrieme natenko na cesto, zvinieme a dáme na vymastený plech. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15-20 minút.

Mohlo by vás zaujímať

Špaldová štrúdľa plnená tvarohom

50 minútŠpaldová štrúdľa plnená tvarohom – suroviny: Cesto: 3 a 1/2 šálky špaldová hladká múka, ¾ šálky mlieka, 1 PL rozpustený kokosový olej, 2 ČL mletej… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach