Veľkonočná rolka s bryndzovou penou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Veľkonočná rolka s bryndzovou penou – suroviny:

400 g kuracej údenej šunky, 280 g bryndze, 300 ml 33 % smotany na šľahanie, šalát lolo rosso, šalát lolo biondo, soľ, olivový olej

Postup:

Z kuracej údenej šunky urobíme kornúty. Smotanu vyšľaháme dotuha a zľahka do nej zamiešane bryndzu. Šľahačkovo-bryndzovou zmesou naplníme cukrárenské vrecko a naplníme ňou pripravené kornúty z rolky.

Mohlo by vás zaujímať

Veľkonočný syrek

60 minútSuroviny na veľkonočný syrek: 1 l mlieka, 10 vajec, bazalka, soľ, mleté čierne korenie Postup: V mlieku rozšľaháme vajcia, pridáme soľ, čierne korenie a pokrájanú petržlenovú… Čítaj ďaľej

Šalát umyjeme a necháme odkvapkať. Natrháme ho na väčšie kúsky, osolíme a pokvapkáme kvalitným olivovým olejom. Kornúty z kuracej údenej šunky  naplnené bryndzovou šľahačkou podávame so šalátom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach