Vyprážané šampiňóny

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny na vyprážané šampiňóny:

600 g šampiňónov, hladká múka, vajce, mlieko, strúhanka, soľ, olej, tatarská omáčka

Postup:

Šampiňóny umyjeme pod tečúcou vodou, dobre očistíme a necháme odkvapkať. Pripravíme si trojobal a obalíme ich do trojobalu ( múka, vajce, strúhanka ). Takto pripravené šampiňóny vypražíme na oleji do zlatista. Podávame s varenými zemiakmi alebo hranolkami a tatárskou omáčkou.

Mohlo by vás zaujímať

Restované šampiňóny à la Jamie Oliver

25 minútSuroviny na restované šampiňóny à la Jamie Oliver: 500 g šampiňónov, 1 strúčik cesnaku, čerstvá petržlenová vňať, soľ, čierne mleté korenie, chilli papričky podľa chuti,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach