FIT recepty na každý deň

FIT receptyToto je univerzálna kuchárska knižka plná zdravých receptov na raňajky, desiate, polievky, hlavné jedlá, pohostenie pre návštevu, sladkosti, pečivo, aj zdravé prílohy.

Z fitka do kuchyne špeciál sú tie najlepšie recepty z Fithshaker blogu v knižnom vydaní.

Chcete schudnúť?

Bez jojo efektu? S dobrým jedlom? A hlavne už NAVŽDY?
Ak je vaša odpoveď jedno veľké a hlasité ÁNO, ste náš človek! Pretože aj my zbožňujeme jedlo! Tie úžasné vône v kuchyni a chute na jazyku… Ako s ním však „vybabrať“, aby sme si dobré jedlo mohli dopriať a mali super postavu? My už vieme ako na to!

Zamávaj všetkým polystyrenovým chlebíkom bez chuti. Všetkým akože zdravým jedlám, z ktorých v skutočnosti rastie zadok a zväčšuje sa brucho. Kľúčom je správna kombinácia jedál, vhodne vybrané potraviny a najmä to, aby ti jedlo chutilo. Bez toho, možno schudneš na pár dní. Ale nie na celý život!

V knihe Z fitka do kuchyne špeciál nájdete 142 receptov.
Od raňajok, cez rýchle snacky, polievky, jedlá mäsité i bezmäsité, zdravé sladké mlsky, až po pochúťky pre návštevy, recepty na výživné pečivo, či zdravé prílohy.

Všetky recepty sú zostavené z poctivých ingrediencií, ktoré nezruinujú peňaženku. Navyše, tieto jedlá pomôžu nielen k menšiemu číslu nohavíc, ale i k veľkému množstvu energie! Zlepšia trávenie, imunitu, pleť, častokrát i vyriešia problémy s alergiami, či inými zdravotnými problémami.

„Môžeš mať výsledky, alebo výhovorky.
Nikdy nie oboje!“

Recepty v knihe Z fitka do kuchyne špeciál pochádzajú z Fitshaker kuchyne. Poctivo ich zbierali na blogu niekoľko rokov. Množstvo ľudí už s nimi nielen schudlo, ale i zmenilo celý svoj životný štýl.

RECEPT na Pšenovú kašu s opečenými hruškami a mandľami

Pripraviť jednu porciu vám potrvá asi 15 minút.

Suroviny:
100 g hrudkovitého tvarohu, 1 hrnček rastlinného mlieka, ½ hrnčeka pšenových vločiek, 1 hrušku (príp. jablko), 1 lyžicu medu, 3 lyžice mandľových lupienkov

FIT recepty

Postup:
Mlieko a tvaroh dáme do hrnca a necháme zovrieť. Pridáme pšenové vločky a varíme cca 4 – 5 minút.
Na panvicu vylejeme med a pridáme nakrájané hrušky s mandľami. Opekáme cca 1 – 2 minúty.
Vločky naaranžujeme na tanier a vrch ozdobíme medovou hruškou a mandľami.

Tip od trénerky Ley Vršeckej:

Pšenové vločky sú skvelým doplnkom jedálnička. Mám ich veľmi rada. Obsahujú vysoké množstvo vlákniny, minerálov, vitamínov radu B a železa. relaxinfo Okrem toho podporujú funkciu obličiek a zlepšujú metabolizmus. Z pohľadu východnej medicíny majú tiež zahrievacie účinky na organizmus a nevytvárajú sliz, preto sú vhodné pre tých, ktorí trpia zahlieňovaním dýchacích ciest.

Ďalších vyše 140 receptov nájdete v novinke Z fitka do kuchyne špeciál.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach