15 minút
Grilované hrušky so špargľou sú zaujímavou kombináciou, ktorá vás prekvapí a očarí zároveň. Vyskúšajte tento jedinečný recept!
Suroviny na grilované hrušky:
2 hrušky, 6 ks bielej špargle, 2 PL olivového oleja, šalviové lístky, trocha čerstvého rozmarínu, čierne korenie, 2 PL javorového sirupu, parmezán na ozdobenie
Postup:
Hrušky a špargľu očistíme. Hrušky nakrájame na plátky, na rozpálenú panvicu dáme olivový olej, pridáme na plátky pokrájané hrušky a opekáme. Pridáme trocha šalviových lístkov a rozmarín a ďalej opekáme.
Mohlo by vás zaujímať
Pridáme očistenú špargľu a ešte opekáme asi 5 minút. Všetko vyberieme z panvice a dáme na tanier. Polejeme javorovým sirupom a posypeme hoblinami parmezánu.
Foto: Daša Šimeková