15 minút
Suroviny na Truffles z bielej čokolády:
Guľôčky: 1,5 pohára strúhaného kokosu, 1/3 pohára kakaového masla, 1/3 pohára kokosového masla, 1/5 pohára mandlí, 1/3 pohára agáve sirupu, šťava z malín na jemné ružové sfarbenie
Čokoládová poleva: 50 g kakaa, tamari omáčka, 50 g agáve, 100 g kakaového masla, 100 ml kokosového oleja
Postup:
Gulôčky: Ingrediencie vymixujeme a dáme na 15 minút do mrazničky. Potom z nich urobíme guľôčky a opäť dáme do mrazničky.
Poleva: všetko zmixujeme a urobíme tekutú zmes. Ak zmes nie je tekutá, prilievame postupne kokosový olej. V poleve obaľujeme z mrazničky vytiahnuté guľôčky a dáme na mriežku. Truffles z bielej čokolády podávame ako dezert.