Aby váš jablkový koláč bol ešte voňavejší

Jednoduchý koláč s veľkými kusmi šťavnatých jabĺk je ideálny múčnik na víkend. Výborný je na raňajky ale aj k popoludňajšej kávičke. Výrazná chuť a vôňa vanilky dodá koláču ten správny šmrnc.

Ako dosiahnuť aby váš jablkový koláč bol ešte voňavejší?

jablkový koláč

Ponúkame vám overený tip:

Pri pečení jablkového koláča, nakrájajte najprv jablká na krúžky. Krúžky odložte do plytkého pekáča, kde ich pomocou pierka potriete bielym vínom. Takéto marinované jablká potom použite na koláč. Koláč bude voňať a chutiť ešte lepšie.  

Mohlo by vás zaujímať

Rýchly jablkový koláč so škoricou

Máte radi vynikajúce jablčné koláčiky, ale nemáte veľa času na ich prípravu? Toto bude pre vás ten pravý recept! Na cesto potrebujete iba zopár surovín,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach