Ako upiecť ten najlepší cheesecake?

Skôr ako začnete piecť cheesecake v tortovej forme, dôkladne ju obaľte z vonkajšej strany alobalom. Takto pripravenú tortovú formu potom vložte aj s už pripraveným cestom do rúry tak, že formu vložíte do väčšieho plechu, ktorý je naplnený vodou.

Cheesecake sa pečie vo vodnom kúpeli preto, aby koláč nepopraskal a nevysušil sa. Zároveň by vôbec nemal zhnednúť! Cheesecake je hotový, keď sú okraje pevné ale stred sa stále trocha trasie. 🙂

Mohlo by vás zaujímať

Jahodový cheesecake s maslovými sušienkami

120 minútSuroviny na jahodový cheesecake: Na krustu: Na plnku: Na polevu: Postup: Táto dávka vystačí na cheesecake s priemerom 20 cm. Najprv rozomelieme maslové sušienky na strúhanku… Čítaj ďaľej

Upečený cheesecake nechajte pomaly vychladnúť vo vypnutej otvorenej rúre.

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach