Svieži hlávkový šalát

Ak sa vám stalo, že hlávkový šalát, ktorý ste chceli práve pripraviť, trochu povädol, nemusíte ho hneď vyhodiť. Pripravte si misku so studenou vodou, prilejte do nej šťavu z polovice citróna, vložte do nej šalát a dajte na hodinu do chladničky.

Potom listy hlávkového šalátu dobre osušte a môžete použiť na prípravu šalátu, obložených chlebíkov alebo na ozdobu jedla. Šalát bude krehký ako čerstvý.

Mohlo by vás zaujímať

Tajomstvo francúzskej praženice odhalené!

Myslíte si, že urobiť dobrú praženicu na raňajky je tá najjednoduchšia vec? Omyl! Nie je totiž praženica ako praženica, ale pomocou drobných trikov majstrov kuchárov… Čítaj ďaľej

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach