Mrkvovo-tekvicové cupcakes
Suroviny na mrkvovo-tekvicové cupcakes ( vystačí na 12 kusov):
Na cesto: 90 g hladkej múky, 1 balíček Premium Zlatého klasu s prírodnou vanilkou, ¼ KL ...
Kakaové cookies z holandského kakaa
Suroviny na kakaové cookies z holandského kakaa (vystačí na 50 ks):
Na cesto: 280 g hladkej múky, 3 zarovnané KL Kypriaceho prášku do pečiva, 80 g ...
Mandľovo-ovocný koláč s vanilkovým krémom
Suroviny na mandľovo-ovocný koláč s vanilkovým krémom (vystačí na asi 12 porcií):
Na cesto: 1 balíček chladeného krehkého cesta
Na náplň: 4 vajcia, 100 g cukru, 80 g rozpusteného masla, ½ KL...
Koláč s kardamómom a figami
Suroviny na koláč s kardamómom a figami ( rozpočet na 12 porcií ):
Na krém:½ balíčka Zlatého klasu Premium, 250 ml mlieka, 50 g cukru, 250 g polotučného tvarohu, 1 balíček...
Pomarančový koláč
Suroviny na pomarančový koláč:
130 g masla, 200 g práškového cukru, 1 pomaranč, 1 citrón, 1 ks vanilka, 2 ks vajcia, 225 g hladkej múky, 1/4 čl kardamómu, 1a1/2 čl prášku do pečiva, 1/2 čl...
Tekvicová bábovka s lieskovými orechmi
Suroviny na tekvicovú bábovku s lieskovými orechmi:
300 g tekvicovej dužiny, 150 g lieskových orechov, 250 g mäkkého masla, 160 g cukru, 4 ks vajíčok, 300 g polohrubej múky, 1 čajovú lyžičku droždia, 2 čajové...
Cupcakes s vanilkovým krémom
Suroviny na Cupcakes s vanilkovým krémom ( vystačí na 12 kusov ):
Na cesto: 250 g hladkej múky, 30 g polohrubej múky, ½ balíčka...
Cícerové blondies
Suroviny na cícerové blondies:
1 plechovka cíceru ( poriadne prepláchnuť), 1 šálka jemne mletých ovsených vločiek, ¼ šálky arašidového masla, ¾ šálky trstinového cukru, ¾ prášku do pečiva, ¼ čl sódy bikarbóny, 1 ks vajíčko,...
Mrkvové mini tortičky
Suroviny na Mrkvové mini tortičky ( rozpočet na 5 porcií ):
Na cesto: 130 g špaldovej múky, 70 g trstinového cukru, 1 zarovnaná KL ...
Broskyňový dezert
Suroviny na Broskyňový dezert:
3 vajcia, 3 lyžice práškového cukru, 2,5 lyžice polohrubej múky, 1 pohár zaváraných broskýň, 2 lyžice marhuľového lekváru, 1 téglik šľahačkovej smotany, čokoláda, maslo, rum
Postup:
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, na konci...