Dnes je štvrtok, 21. november 2019, sviatok má Elvíra
  • Horoskopy
  • Kalendár
VIAC

    Krémy

    Božská Panna cotta

    Božská Panna cotta
    Španielske medové hrušky

    Španielske medové hrušky

    Suroviny na španielske medové hrušky: 6 hrušiek, 500 ml bieleho vína, 2 lyžice medu, 5 žĺtkov, červené korenie, rasca, olivový olej
    tofu mousse

    Čokoládový tofu mousse

    Suroviny na Čokoládový tofu mousse: 1 kg jemného tofu natural, 1 ks vanilkový lusk, 400 g kvalitnej horkej čokolády, javorový sirup, kardamon, 2 dl mandľového mlieka. Postup: Vo vodnom kúpeli rospustime čokoládu v mandľovom mlieku, s ...
    Hruškovo-levanduľový dezert

    Hruškový dezert s levanduľou

    Suroviny na Hruškový dezert s levanduľou (vystačí na asi 4 porcie): Na ozdobenie: 4 hrušky, 500 ml bieleho suchého vína, 250 ml vody, šťava z 1 citróna, 2 kúsky celej...
    Nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom

    Nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom

    Suroviny na nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom ( vystačí na 4 porcie ): 1 mango, asi 20 ks detských piškót, 1 balíček Zlatého klasu ...
    Vanilkovo-gaštanové poháre

    Vanilkovo-gaštanové poháre

    Suroviny na Vanilkovo-gaštanové poháre ( rozpočet vystačí asi na 4 porcie ): 250 ml smotany na šľahanie, 200 g gaštanového pyré, 1 balíček Zlatého klasu ...
    Ananásový tvaroh

    Ananásový tvaroh – Dezert plný snov

    Ananásový tvaroh je ľahký, zdravý dezert, ktorý si viete rýchlo pripraviť. Vyskúšajte! Suroviny na Ananásový tvaroh - Dezert plný snov: 1 ananás, 15 g masla, 175 g cukru, šťava z ½ citróna 1 ČL strúhaného zázvoru, 1...
    Smotanový dezert s jahodami

    Smotanový dezert s jahodami v sladkých pohároch

    Suroviny na Smotanový dezert s jahodami v sladkých pohároch ( vystačí na 5 pohárov ): Na dezert: 500 ml smotany na šľahanie, 1 balenie Jahodovej smotanovej náplne Dr. Oetker, 300 g čerstvých jahôd Na ozdobenie: 1 balenie Polevy svetlej Dr. Oetker,...
    Zaboine

    Ovocie s vínovým krémom Zaboine

    Energetická hodnota jednej porcie: 230 kcal Suroviny (rozpočet na 4 porcie): 400 g drobného ovocia, 2 ks celozrnných keksov, 4 žĺtka, 4 pl cukru, citrónová kôra, 4 pl bieleho vína Postup: Ovocie rozdelíme do štyroch...
    Lieskovo-orieškové parfé

    Lieskovo-orieškové parfé v jahodovej omáčke

    Suroviny: 3 vajcia, 100 g cukru, 100 ml sladkej smotany, pol lyžice lesného medu, 100 g pomletých lieskových orieškov, 250 g jahôd (čerstvých alebo mrazených), lyžica medu, 2 lyžice masla, 20 ml červeného Hubertu,...