RAW Jahodovo – čokoládový cheesecake
Suroviny na RAW Jahodovo - čokoládový cheesecake:
Na korpus: 400 g nasekaných orechov (druh si zvoľte sami, orechy nesmú byť zomleté, 6-8 ks ďatlí alebo sušených sliviek, sušených marhulí ... tvrdé ovocie je potrebné namočiť...
Kandizovaná pomarančová kôra
Kandizovaná pomarančová kôra - suroviny:
kôru z 8 až 10 kusov hrubostenných pomarančov, 60 dkg cukru
Postup:
Umytú kôru z pomarančov namočím do studenej vody na 3 dni. Vodu je treba každý deň vymieňať. Po troch dňoch...
Ananásové ravioli s čokoládovým krémom
Suroviny na ananásové ravioli s čokoládovým krémom:
300 g ananásu, 2 čokoládové dezerty napríklad Alpro, 2 lyžice kokosového sirupu (nemusí byť, možno ho nahradiť likérom Malibu), lístky mäty na ozdobu
Postup:
Olúpaný ananás nakrájame na...
RAW čokoládové truffles
Suroviny na RAW čokoládové truffles:
100 g mletých vlašských orechov, 50 g kokosu, 50 g kakaového prášku, 50 ml javorového sirupu, štipka soli, 50 ml kokosového oleja
Čokoládová poleva: 1 hrnček roztopeného kakaového masla, javorový sirup...
Pomarančová torta Malakoff
Každý, kto má rád koláče a zákusky, by mal ochutnať jednu zo známych a obľúbených tort – "tortu Malakoff". Poschodovú tortu s piškótami prešpikovanú rumom a krémom, ktorá nevyžaduje pečenie. Klasická torta Malakoff je...
RAW – Srdiečkové plnené keksiky
Suroviny na RAW - Srdiečkové plnené keksiky
Srdiečka: 3 PL kakaa natural, 1,5 pohára mandlí, vopred namočených na 8 hodín, 3 PL agáve sirupu
Plnka: 1 zrelý banán, 100 g malín, ak sú mrazené, tak roztopených,...
Slávnostné jablkové tiramisu
Suroviny na slávnostné jablkové tiramisu:
Na jablkovú náplň: 130 g hrozienok, 50 ml rumu, 800 g jabĺk, 100 g cukru, 1 KL citrónovej arómy, 1 balíček vanilínového cukru, 1 balíček (á 40 g) Zlatého klasu,...
Torta z kyslej pochúťkovej smotany
Nepečená rýchla torta z kyslej pochúťkovej smotany
Suroviny na nepečená rýchla torta z kyslej pochúťkovej smotany:
3 pochúťkové smotany, 2 balíčky piškót, 6 lyžíc práškového cukru, broskyňový kompót, kakao, 3 vanilkové cukry, strúhaná čokoláda.
Postup:
Dve...
Vyprážané myšky
Suroviny na vyprážané myšky:
300 g polohrubej múky, 20 g droždia, 2 vajcia, 60 g zmäknutého masla, 1/8 l vlažného mlieka, štipka soli, 3 lyžice cukru, 1 l oleja na vyprážanie, práškový cukor na...
Cukrovinky zo sušeného ovocia
Suroviny na cukrovinky zo sušeného ovocia:
300 g sušených sliviek, marhúľ a datlí, 1 lyžica pomarančového likéru, 40 g mletých olúpaných pražených mandlí, po 100 g bielej a horkej čokolády, 40 g masla, na...