Dnes je utorok, 28. januára 2020, sviatok má Alfonz
VIAC

    Predjedlo

    Tvarohová pomazánka s paprikou

    Tvarohová pomazánka s paprikou

    Tvarohová pomazánka s paprikou u nás nesmie takmer nikdy chýbať. Máme ju veľmi radi. Jedávame ju na raňajky, ako deťom nám ju mama dávala na desiatu ale rovnako je chutná aj na...
    Silvestrovské taštičky

    Silvestrovské taštičky

    Slané občerstvenie plnené lahodnou zmesou s Crème fraîche. Suroviny na silvestrovské taštičky vystačí na asi 24 kusov: Na cesto:
    Praclíkové jednohubky

    Praclíkové jednohubky

    Praclíky ako jednohubky varené v Sóde bikarbóne sú výborným občerstvením k novoročné oslave. Suroviny na praclíkové jednohubky (vystačí na asi 10 porcií):
    Slané odpaľované koláčiky

    Slané odpaľované koláčiky Gougères

    Slané odpaľované koláčiky Gougères: 125 ml vody125 ml mlieka125 g masla alebo rastlinného tuku125 g hladkej múky100 g nastrúhaného syru Gruyère4 vajíčka1 ČL soličerstvo mleté čierne korenieštipka nastrúhaného...
    Ciabatta àla Capri

    Ciabatta àla Capri

    Suroviny na prípravu Ciabatta àla Capri: 400 g kuracieho mäsa alebo ryby, 8 lyžíc balsamico dresssingu, cesnakového dressingu, 2 veľké cibule, štipka soli a cukru, 2 lyžičky sušeného...
    Cviklové tartaletky s fetou

    Cviklové tartaletky s fetou

    Pripravte si skvelé občerstvenie s fantáziou. Také sú cviklové tartaletky s fetou Suroviny na Cviklové tartaletky s fetou (vystačí na 7 kusov): Na korpus:
    Cibuľové krúžky v pivovom cestíčku

    Cibuľové krúžky v pivovom cestíčku s rozmarínom

    Cibuľové krúžky v pivovom cestíčku sú obľúbenou pochúťkou napríklad k vínu alebo poháru piva. Nemusíte si ich objednávať iba vo fast foodoch. Na rôzne spôsoby si ich dokážete pripraviť aj doma. ...
    Francúzsky toast s malinovou omáčkou

    Francúzsky toast s malinovou omáčkou

    Ste milovníkmi sladkých raňajok a zvýšila vám doma vianočka alebo kúsok briošky ( sladkého pečiva)? V tom prípade francúzske toasty sú to pravé pre vás! Tento honosne znejúci názov je vlastne nič...
    Zemiakové koláčiky

    Zemiakové koláčiky – príloha k hlavnému jedlu

    Suroviny zemiakové koláčiky: 0,5 kg zemiakov, 40 g slaniny, 1 žĺtok, malá viazanička petržlenovej vňate, muškátový oriešok, soľ, čierne korenie, 1/2 lyžice zemiakového škrobu, tuk na opečenie
    caprese

    Halloweenske caprese

    Suroviny na Halloweenske caprese: 4 mozzarelly, 4 menšie paradajky so stopkou, soľ, korenie, oregano, olivový olej Postup: