![Doba prípravy](https://www.woman.sk/wp-content/themes/Newspaper-child/images/Icons_clock.png)
![Náročnosť](https://www.woman.sk/wp-content/themes/Newspaper-child/images/Icons_chef_3.png)
Suroviny:
150 g morskej ryby, 50 g olivový olej, 10 g morská soľ, 100 g mrkva, limetková štava, mäta , 50 g čiernej fazule, kokosové mlieko, biele víno, cibuľa
Postup
Fazuľu si namočíme, potom prepláchneme a dáme variť (varíme ju neosolenú, rýchlejšie sa tak uvarí a nebude tvrdá). Uvarenú fazuľu scedíme. Na panvicu si dáme olej a nakrájanú cibuľku, restujeme. Ďalej pridáme uvarenú fazuľu a zalejeme kokosovým mliekom. Osolíme, pridáme biele víno a ešte povaríme. Varíme, kým nám ragú nezhustne a kým sa odparí prebytočná voda. Kým sa ragú varí, začneme si pripravovať rybu. Dôkladne ju opracujeme, umyjeme, vyberieme kosti, vysušíme utierkou a opečieme ju na rozohriatom oleji. ( Tip: Pokiaľ chceme, môžeme si ju ešte pred opečením prešpikovať bylinkami.) Mrkvu očistíme, nakrájame na tenké plátky a restujeme na oleji. Osolíme, pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a mätu. Hotovo, môžeme podávať!