Chrbát z jeleňa s batatovým gratinom
Chrbát z jeleňa s batatovým gratinom, petržlenovým pyré a čokoládou
Suroviny na chrbát z jeleňa:
180 g jelení krk, 200 g sladké zemiaky (batátov), 2 dcl smotana na šľahanie, 2 g tymián, 100 g petržlen, 1 dcl plnotučné...
Jelení rillettes
Jelení rillettes ja tradičná Francúzska mäsová pomazánka s mäsom z jeleňa. Nejlepšie chutí spolu so svetlou bagetou, alebo s domácim kváskovým chlebom.
Suroviny na jelení rillettes ( rozpočet na 4 porcie ):
150 g jelení...
Diviačí chrbát s orechovou omáčkou
Mäso z diviny je populárne nielen vďaka svojej chuti, ale aj preto, že je preň typický nízky obsah tuku a cholesterolu. Zver sa neustále pohybuje za potravou a žije v čistom lesnom prostredí. Pre...
Jelenie ragú so žemľovou knedľou
Jelenie ragú, to je pochúťka, ktorá si pýta naozaj overený recept. Práve jeden taký vám prinášame my
Suroviny na jelenie ragú so žemľovou knedľou:
200 g jelení krk, 20 g mrkva, 20 g petržlen, 20 g...
Divoký guláš s hubami
Divoký guláš s hubami máme doma dari všetci. Každý ho robí po svojom, ja ponúkam svoj osvedčený, jednoduchý a chutný recept.
Suroviny na divoký guláš s hubami:
1 500 g mäsa na guláš z diviny, 75 g...
Daniel na víne so zemiakmi
Daniel na víne so zemiakmi wedges - suroviny:
cca 700 g dančieho mäsa
1 veľká mrkva
1 veľká petržlen
100 g slaniny alebo údeného bôčika
1 cibuľa
3 celé strúčiky cesnaku
1 lyžica paradajkového pretlaku
2 bobkové listy
½ lyžičky nového korenia
½ lyžičky...
Jelení chrbát s grilovanou kačacou pečeňou
Suroviny na Jelení chrbát s grilovanou kačacou pečeňou:
800 g jelení chrbát, 500 g červená fazuľa, 20 g cesnak, 5 g soľ, 5 g korenie (bobkový list, čierne mleté korenie, nové korenie), 1 dcl...
Jelenie ragú na červenom víne
1 porcia obsahuje: 2256 joulov (539 kalórií)
Jelenie ragú na červenom víne - suroviny (rozpočet pre 4 osoby):
800 g jelenieho pliecka bez kostí, ½ lyžičky korenia, 2 lyžice hladkej múky, 4 lyžice oleja, 150...
Diviak na koreňovej zelenine s borievkovou omáčkou
Diviak na koreňovej zelenine s borievkovou omáčkou - suroviny:
1 väčšia mrkva, 1 zeler, 2 väčšie petržleny, 2 lyžice masti alebo oleja, 1 cibuľa, 4 borievky, 2 bobkové listy, 2 lyžice šípkovej marmelády, 1 lyžica...
Birria
Suroviny na Birria:
1,5 kg bravčového mäsa, 4 guajillo chilli papričky, 3 ancho chilli papričky, 3 cascabel chilli papričky, 1 lyžička čierneho korenia, 1/4 lyžičky klinčekov, 1 lyžička oregana, 1/4 lyžičky mletej rímskej rasce, 1/2...