Dnes je utorok, 23. júl 2019, sviatok má Oľga
  • Horoskopy
  • Kalendár
VIAC

    Bravčové

    Fašírkové klamárky

    Fašírkové klamárky

    Suroviny na fašírkové klamárky: 400 g zemiakov uvarených v šupke, 400 g diétnej salámy, 100 g tvrdého syra, 3 vajcia, 2 rožky alebo žemle namočené v mlieku, 1...
    Grilované rebierka

    Grilované rebierka

    Suroviny na Grilované rebierka ( rozpočet na 4 porcie ): 1,5 kg bravčových rebierok 1 ČL soli 1 ČL...
    Bôčiková roláda plnená bylinkami

    Bôčiková roláda plnená bylinkami

    Bôčiková roláda plnená bylinkami má trocha náročnejšiu prípravu, ale výsledok stojí za to! Určite si pochutí celá rodina a najmä mužská časť.:-) Suroviny na bôčikovú roládu plnenú bylinkami...
    Bravčová panenka s orechovou omáčkou

    Bravčová panenka s orechovou omáčkou

    Suroviny na 3 porcie: 600 g bravčovej panenky 2 PL Palma Orechového oleja soľ, čierne mleté korenie
    Bravčové mäso plnené ementálom

    Bravčové mäso plnené ementálom

    1 porcia obsahuje: 1922 joulov (459 kalórií) Suroviny na bravčové mäso plnené ementálom (rozpočet pre 4 osoby): 2 bravčové plátky (po 300g), 1/2 lyžičky...
    Fašírka s americkými zemiakmi

    Fašírka s americkými zemiakmi

    Suroviny na fašírku s americkými zemiakmi (rozpočet pre 12 osôb): 1 plechovka sterilizované hrášku, 3 žemle, 12 zemiakov, 2 plechovky sterilizovanej kukurice, 2 cibule, 4 paradajky, 2 ½...
    Pečeňové knedličky na kyslej kapuste

    Pečeňové knedličky na kyslej kapuste

    Suroviny na pečeňové knedličky na kyslej kapuste: 3 žemle, 1/8 l mlieka, 2 cibule, 1 strúčik cesnaku, 60 g bravčovej masti, 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate, 400 g...
    Jarné rolky

    Jarné rolky

    Suroviny na Jarné rolky ( rozpočet pre 2 osoby ): 20 plátkov čerstvého cesta na jarné rolky, 150 g mletého bravčového mäsa, 100 g mrkvy, 100 g bielej kapusty, 2 vajíčka, 100 g sklených rezancov, 2...
    Bravčový filet s lion zemiakmi

    Bravčový filet s lion zemiakmi

    Suroviny na bravčový filet s lion zemiakmi ( rozpočet na 1 porciu ): 200 g bravčovej panenky, 1 PL dijonskej horčice, soľ, čierne korenie, 1 strúčik cesnaku, 50 g šalotky, 250g zemiakov ( musia byť...
    Fenikel v netradičnej úprave

    Fenikel v netradičnej úprave

    1 porcia obsahuje: 1353 joulov (323 kalórií) Suroviny na fenikel v netradičnej úprave: 4 hlávky feniklu po 150 g, 2 lyžice masla, 2 lyžice hladkej múky, 3/8 l kuracieho vývaru, 1/8...