Dnes je streda, 8. apríla 2020, sviatok má Albert
VIAC

    Bravčové

    Pikantné bravčové rebierka

    Pikantné bravčové rebierka

    Suroviny na pikantné bravčové rebierka: 1 kg bravčových rebierok Marináda: soľ, korenie, 3 PL medu, 1/4 l piva, 2 PL oleja, 3 PL...
    Bravčová panenka s vínom

    Bravčová panenka s vínom

    Bravčová panenka s vínom - suroviny: 1 väčšia bravčová panenka (asi 500 g) 2 vetvičky rozmarínu soľ, korenie olivový olej
    Pečené mleté mäso so zeleninou

    Pečené mleté mäso so zeleninou

    Suroviny na pečené mleté mäso so zeleninou (rozpočet pre 4 osoby): 4 lyžice ovsených vločiek, 1/8 l mlieka, 1 vajce, 2 vajíčka uvarené na tvrdo, 400 g...
    medailóniky Traja králi

    Zapekané medailóniky Traja králi so syrovou omáčkou

    Suroviny na medailóniky Traja králi so syrovou omáčkou (rozpočet na 4 porcie):   600 g bravčovej panenky,  150 g oravskej slaniny,  soľ, biele korenie, olej, 200 ml...
    Bravčové karbonátky so slaninou

    Bravčové karbonátky so slaninou

    Suroviny na bravčové karbonátky so slaninou (rozpočet pre 4 osoby): 1 žemľa, 2 cibule, 600g mletého mäsa, soľ, korenie, sladká mletá paprika, tymián, 8 plátkov anglickej slaniny,...
    Bravčová roláda so sušenými marhuľami

    Bravčová roláda so sušenými marhuľami

    Bravčová roláda so sušenými marhuľami je u nás veľmi bľúbeným jedlom. Jej príprava je trocha zložitejšia ale výsledok stojí za to! :-) 1 porcia: 3872 kJ / 925 kcal
    Pečená bravčová panenka s feniklom a cesnakom

    Pečená bravčová panenka s feniklom a cesnakom

    Suroviny na pečenú bravčovú panenku s feniklom a cesnakom: 12 olúpaných strúčikov cesnaku, 3 – 4 feniklové hľuzy, nakrájané na osminky, 3 lyžice olivového oleja, hrubozrnná soľ a...
    Bravčové medailóny na grile

    Bravčové medailóny na grile

    Suroviny na bravčové medailóny na grile: 800 g bravčových rezňov z karé, 1 malá lyžička soli, olej na pečenie rezňov, 100 g masla, 2 strúčiky cesnaku, 1...
    Chalupárska pochúťka

    Bravčové kotlety – chalupárska pochúťka

    Suroviny na Bravčové kotlety - chalupárska pochúťk : 4 bravčové kotlety, trochu oleja,1 väčšiu cibuľu, trochu hladkej múky, prerastená slaninka, cesnak, soľ, čierne korenie, voda.
    maďarské lečo s klobásou

    Tradičné maďarské lečo s klobásou

    Suroviny na maďarské lečo s klobásou ( rozpočet na 4 osoby): 150 g slaniny, olej, 150 g cibule, 8 bielych paprík, 1 PL mletej červenej papriky, 300 g...