Dnes je štvrtok, 9. júla 2020, sviatok má Lujza
VIAC

    Bravčové

    Šťavnaté mäso na staronemecký spôsob

    Suroviny na šťavnaté mäso na staronemecký spôsob: 2 tvrdšie žemle, 200 g kyslej kapusty, 2 cibule, 100g mrkvy, 1 lyžica masla, 4 vajcia, 2 lyžice strúhanky, 500g...

    Trhané bravčové mäso s nádychom škorice

    Suroviny na trhané bravčové mäso s nádychom škorice: 4 – 6  porcií / cca 9 hodínCca 1000 – 1500 g bravčové pliecko1 PL horčice alebo voda2 ČL červenej...
    vajíčka

    Jarná praženica

    Jarná praženica - suroviny: 50 g masla, 1 stredne veľké cibuľa, 150 g údeného pliecka, 400 g sterilizovaného hrášku v slanom náleve, 6 vajíčok, 1 čajová lyžička mletej...

    Steak so šalátom a koktailovou omáčkou

    Suroviny na steak so šalátom a koktailovou omáčkou (rozpočet na 4 porcie): 400 g bravčovej panenky ( 8 ks á 50 g), 200 g (4 ks á...

    Plnené bravčové stehno

    Suroviny na plnené bravčové stehno: 700 g bravčového stehna, 300 g mletého mäsa, 2 vajcia, 2 kyslé uhorky, 1 kapia v oleji, soľ, 2 strúčiky cesnaku, 1...
    Veľkonočná plnka

    Veľkonočná plnka

    Suroviny na veľkonočnú plnku: 1 kg mletého bravčového mäsa, 10 starších rožkov, 10 vajíčok, 100 ml mlieka, 100 g oravskej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať.
    Očovská bačovská pochúťka

    Očovská bačovská pochúťka

    Očovská bačovská pochúťka suroviny: 250 g tmavý toastový chlieb Cestíčko: 4 vajcia, 80g hladkej múky, 150 ml mlieka, soľ, olej na vyprážanie

    Mäsové knedličky s pórovou omáčkou

    1 porcia obsahuje: 2548 joulov (609 kalórií) Suroviny na mäsové knedličky s pórovou omáčkou: 1 žemľa, 400 g mletej mäsovej zmesi, 1 vajce, 1...

    Steaky s bravčovej panenky

    Suroviny na steaky s bravčovej panenky: 1 bravčová panenka, 100g prosciuta alebo schwarvaldskej šunky, čierne korenie, soľ, 1 brokolica, 3 zemiaky, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej, 200 g...
    Pikantné bravčové rebierka

    Pikantné bravčové rebierka

    Suroviny na pikantné bravčové rebierka: 1 kg bravčových rebierok Marináda: soľ, korenie, 3 PL medu, 1/4 l piva, 2 PL oleja, 3 PL...