Dnes je nedeľa, 20. septembra 2020, sviatok má Ľuboslav, Ľuboslava

Torty

Pudingová čerešňová torta

Pudingová čerešňová torta - suroviny: 200 g hladkej múky, 80 g masla, 70 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, strúhaná citrónová kôra, 1 vajce
Torta Pavlova

Torta Pavlova plnená krémom, zdobená šľahačkou

Ľahká a nadýchaná torta Pavlova z bielkového snehu plnená krémom a zdobená šľahačkou a čerstvým ovocím je najpopulárnejšia v Austrálii a na Novom Zélande. V oboch ju považujú za národné jedlo a...

Božský orechový rez

Suroviny na božský orechový rez: Tmavé cesto: 12 vajec, 12 pol. lyžíc kryštálového cukru, 12 pol. lyžíc výberovej múky, kakao, 3/4 prášok do pečiva
Jahodova torta

Krémový jahodový sen

Suroviny na krémový jahodový sen: Na cesto: 130 g zmäknutého masla alebo margarínu, 80 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 2 vajcia, 150 g hladkej múky, 1 zarovnaná...
Motyl

Motýľ s jahodami a smotanou

Suroviny na tortu Motýľ s jahodami a smotanou: Na cesto: 3 vajcia, 150 g cukru, ½ fľašky Rumovej arómy, 180 g hladkej múky, 1 vrchovatá PL kakaa, ½...
Jahodové srdce

Jahodové srdce

Suroviny na jahodové srdce: Na cesto: 3 žĺtky, 2 PL mlieka, 100 g krupicového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 100 g hladkej múky, 1 balíček Zlatého klasu, 2...

Kráľovská jahodová torta

Kráľovská jahodová torta - suroviny (rozpočet na 16 kúskov ): Korpus: 16 vajec, 175 g cukru, 150 g hladkej múky, 50 g škrobu

Trenčianska višňová torta

Trenčianska višňová torta - suroviny: 175 g hladkej múky, 1 vajce, 90 g masla, 70 g práškového cukru, 1/8 l čerešňovej šťavy, 2 lyžičky majzeny, 450 g...

Torta Malakoff

Na prípravu torty Malakoff budeme potrebovať  asi 40 – 50 piškót (detské piškóty), krém I. a krém II. Torta Malakoff - suroviny: Krém I.: 2...

Jahodové tiramisu s griotkou

Suroviny na jahodové tiramisu: 500 g jemného tvarohu (alebo mascarpone), 200 g práškového cukru, 500 ml šľahačkovej smotany, 2 vanilkové cukry, 300 g jahôd,  griotka, podlhovasté piškóty, 4...