Jablková torta s marcipánom
Jablková torta s marcipánom - suroviny:
200 g polohrubej múky, 2 lyžice práškového cukru, štipka soli, 150 g masla, 750 g zrelých jabĺk, 1 lyžička škorice, 2 lyžičky vanilkového cukru, 200 g marcipánovej masy, 1...
Valentínske marcipánové srdce
Torta Valentínske marcipánové srdce chutí najlepšie, ak ju necháme 2 – 3 dni uležať (bez marcipánovej dekorácie).
Suroviny na valentínske marcipánové srdce:
Na cesto: 1 balenie Muffinov Dr.Oetker , 110 ml vody, 40 ml oleja, 1...
Valentínska Sacherova torta
Suroviny na valentinsku Sacherovu tortu:
130 g hladkej múky
130 g masla
130 g dobrej horkej čokolády
110 g práškového cukru
110 g kryštálového cukru
6 vajec
½ balíčka kypriaceho prášku
1 menší pohárik marhuľového džemu
Na polevu: 150 g horkej čokolády, 150...
Jablkový koláč ako torta
Suroviny na jablkový koláč ako torta:
2 vajcia, 350 g múky, 175 g rastlinnej tukovej nátierky s maslovou príchuťou, 100 g + 2 lyžice cukru, štipka soli, 1 kg jabĺk (celková hmotnosť pred olúpaním), 1...
Čokoládový ježko
Čokoládový ježko - suroviny:
3 vajcia, 175 g cukru, 3 lyžice rumu, 1 balíček vanilkového cukru, štipka soli, 200 g polohrubej múky, 150 g masla, 3 žľtky, 3 lyžice kakaa, 3 lyžice práškového cukru,...
Liekovo-oriešková torta
Liekovo-oriešková torta - suroviny ( rozpočet na 16 porcií ):
Cesto: 250 g Hery, 250 g kryštálového cukru, 2 lyžičky orieškovej arómy, 4 veľké vajcia, 250 g hladkej múky, 1 lyžička kypriaceho prášku
Krém: 250 g...
Čokoládový koláč s hruškami
Suroviny na čokoládový koláč s hruškami:
250 g hnedého cukru, 1 lyžička vanilkového cukru, 1 štipka soli, 400 g múky, 30 g kakaa na varenie, 250 g rastlinnej tukovej nátierky s maslovou príchuťou, 20 g...
Makovo-marcipánová torta
Makovo-marcipánová torta je jedinečná torta na adventné obdobie pre milovníkov maku a marcipánu, ktorú si zamilujete.
Makovo-marcipánová torta - suroviny:
Na cesto: 4 vajcia, 100 g cukru, 100 g mletého maku, 100 g hladkej múky,...
Orechové srdiečko
Suroviny na orechové srdiečko:
Cesto: 3 vajcia, 3 PL teplej vody, 100 g práškového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 100 g hladkej múky, 20 g Gustinu jemného kukuričného škrobu, 2 zarovnané KL Kypriaceho prášku do...
Parížske čokoládové srdce s malinami
Parížske čokoládové srdce s malinami je múčnik, ktorý vás prekvapí svojou vynikajúcou chuťou
Suroviny na parížske čokoládové srdce s malinami
Krém: 1 balenie krému z Parížskej torty Dr.Oetker, 400 – 500 ml smotany na šľahanie
Cesto: 1...