Dnes je utorok, 28. januára 2020, sviatok má Alfonz
VIAC

    Tipy a triky

    z jablka a medu

    Omladzujúca maska z jablka a medu

    Viete ako si pripravíte vynikajúcu omladzujúcu masku z jablka a medu? Suroviny na omladzujúcu masku z jablka a...
    Silvester bez opice

    Silvester bez opice…

    Na posledný deň v roku, ale niekedy aj v prvý deň roku, zvykneme občas všeličo popiť a neraz i pomiešať. Výsledok zvyčajne...
    imelo

    Imelo – vianočná mágia

    Tajomná  moc imela Imelo je opradené  poverami a tajomstvami: vraj vyháňa z príbytku zlých duchov. Naši slovanskí predkovia namáčali jeho vetvičky vo víne a  ...
    Živý stromček

    Vianoce s vlastným stromčekom. Ako uchovať živý stromček?

    Viete ako uchovať živý stromček? Pestujete si v záhrade od malička ihličnan s tým, že vám raz skrášli Vianoce? Radi...

    Vianočný alebo novoročný brunch

    A opäť tu máme ten úžasný vianočný čas, ktorý si určite všetci chceme vychutnať. Neopakovateľné kúzlo Vianoc, koniec starého roka, vítanie roku nového,...

    Multihrniec: Novinka ako stvorená pre pomalé varenie

    Kde sa pomaly varí, tam sa dobre darí. Pomalé varenie je šetrnejšie k vitamínom, minerálom aj k štruktúre surovín, preto je výsledná chuť jedla plná a výrazná....

    Podkolienky, s ktorými budete zdravší!

    Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, že aj nosením správnych, v tomto prípade kompresívnych pančúch alebo podkolienok, či ponožiek, môžete veľa urobiť pre svoje...
    Skladovanie potravín

    Skladovanie potravín: Aj vy robíte tieto chyby?

    Skladovanie potravín: Aj vy robíte tieto chyby? Pri moderných technológiách sa javí skladovanie potravín ako samozrejmosť. Avšak ešte aj...
    Domáci pečený čaj

    Domáci pečený čaj

    Suroviny na domáci pečený čaj (vystačí na asi 6 pohárov á 200 ml): Domáci pečený čaj

    Zimný medový nápoj

    Pri prechladnutiach, ale aj aj na príjemné zahriatie v zimnom období si môžeme pripraviť tento chutný medový nápoj.