Dnes je streda, 29. januára 2020, sviatok má Gašpar
VIAC

    Nepečené

    Jahodová minicharlotta s tvarohom

    Jahodová minicharlotta s tvarohom

    Suroviny na jahodovú minicharlottu s tvarohom ( rozpočet na 6 porcií ): 120 g podlhovastých piškót, 300 g jahôd, 250 g mäkkého tvarohu, 100 g práškového cukru, 1...
    RAW - Zazvorové koláčiky

    RAW – Zazvorové koláčiky

    Suroviny na RAW - Zazvorové koláčiky: 2 cm zázvoru, 2-4 PL medu, 200 g sušené slivky, 200g naklíčenej a sušenej pohánky alebu lúpané slnečnicové semienka
    Nanaimo

    Kanadské čokoládové kocky Nanaimo

    Suroviny na kanadské čokoládové kocky Nanaimo ( rozpočet na 24 kusov): Korpus: 280 g grahamových sušienok 100 g masla
    Makové palacinky s karamelizovanými jahodami

    Makové palacinky s karamelizovanými jahodami

    Suroviny na 4 porcie: 150 g hladkej múky 500 ml plnotučného mlieka 2 vajcia 3 PL Palma Makového...
    Suši s ovocím

    Suši s ovocím

    To musíte vyskúšať! Originálne sladké suši. Rýchla a jednoduchá príprava. Ideálne na romantickú večeru. Suroviny ( vystačí na: asi 9 kusov ): 2 balíčky...

    Kaša s granátovým jablkom

    Ryžové raňajkové kaše pre dobrý štart do nového dňa. Suroviny na kašu s granátovým jablkom 1 balíček Ryžovej kaše chia
    Ovsená kaša s mangom

    Ovsená kaša s mangom

    Ovsená raňajková kaša s mangom pre exotický štart dňa Suroviny na kašu s mangom (vystačí na 1 porciu) 1 balíček Ovsenej kaše s vanilkovou príchuťou
    Španielske medové hrušky

    Španielske medové hrušky

    Suroviny na španielske medové hrušky: 6 hrušiek, 500 ml bieleho vína, 2 lyžice medu, 5 žĺtkov, červené korenie, rasca, olivový olej
    tiramisu podľa Katky:

    Tiramisu podľa Katky

    Tiramisu je jedným z najobľúbenejších a najznámejších talianskych dezertov. Dejiny moderného receptu sa dajú sledovať iba približne do roku 1970 do mesta Treviso v severnom Taliansku. Podobné dezerty pochádzajú z čias renesancie a prišli zo Sieny, cez Florenciu a iné mestá, do Benátok a potom do Trevisa.
    Bonbóny z bielej čokolády

    Bonbóny z bielej čokolády

    Suroviny na Bonbóny z bielej čokolády: 1 balíček biokokosu, 1 pohár kakaového masla, 1 vanilkový lusk, agáve sirup  Postup: Z biokokosu si pripravíme kokosové maslo, ktoré zmiešame s kakaovým maslom. pridáme vanilku a agáve. Nalejeme do foriem...