Dnes je štvrtok, 9. júla 2020, sviatok má Lujza
VIAC

    Grilovanie

    Hermelín s šunkou

    Hermelín so šunkou od kosti

    Hermelín so šunkou od kosti a majoránkou Príprava: 20 minút Suroviny na Hermelín so šunkou od kosti ( rozpočet na 4 porcie ):
    Hermelín so slivkovou omáčkou

    Hermelín so slivkovou omáčkou

    Hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom Príprava: 20 minut Suroviny na hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom ( rozpočet na 4 porcie ):
    burger s chilli omáčkou

    Classic burger s chilli omáčkou

    Grill party a Classic burger s chilli omáčkou! Suroviny na classic burger s chilli omáčkou: Hamburger žemle classic, 500 g mletého hovädzieho mäsa, 1 vajce,...
    Paradajkový tanier

    Paradajkový tanier

    Suroviny na paradajkový tanier: 6 lyžíc cesnakového dressingu, 600 g rôznych druhov paradajok (kríčkové, cherry, žlté, oranžové,..), 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, olivový olej, citrónová šťava,...
    Ciabatta àla Capri

    Ciabatta àla Capri

    Suroviny na prípravu Ciabatta àla Capri: 400 g kuracieho mäsa alebo ryby, 8 lyžíc balsamico dresssingu, cesnakového dressingu, 2 veľké cibule, štipka soli a cukru, 2 lyžičky sušeného...
    Hermelín

    Hermelín s brusnicami, jablkami a zázvorom

    Suroviny na hermelín s brusnicami, jablkami a zázvorom ( rozpočet na 4 porcie ): 4 ks hermelínu na gril s brusnicami (1 balenie), brusnicová omáčka (je súčasťou balenia), 1...
    Nakladé cukety s cesnakovou bagetou

    Nakladé cukety s cesnakovou bagetou

    Suroviny na nakladé cukety s cesnakovou bagetou ( rozpočet na 4 porcie ): 500 g cukety 500 ml olivového oleja Ocho Classico
    Bruschetta s paradajkami

    Bruschetta s paradajkami

    Bruschetta je zapečený alebo opečený chlieb, na ktorom sú paradajky, bazalka a cesnak. Pôvod tohoto jedla je známy najmenej z 15. storočia, pochádza zo stredného Talianska. Bruschetta zvyčajne slúži ako raňajky alebo predjedlo. V Taliansku sa často...
    Kuracie krídelká so zázvorom

    Kuracie krídelká so zázvorom a medom

    Suroviny na kuracie krídelká so zázvorom: 1 kúsok nakladaného zázvoru (polotovar v sirupe), 5 lyžíc tekutého medu, 2 lyžice suchého sherry, 12 veľkých kuracích krídel, olej na potrenie roštu, nastrúhaná kôra a šťava z bio citróna,...
    paradajky so salsou

    Plnené paradajky so salsou Verde

    Suroviny na plnené paradajky so salsou Verde: Na paradajky: 400 g bielych fazúľ (z konzervy), 2-3 sušené paradajky v oleji, 2-4 kusy tabaska, 1 nasekaný strúčik cesnaku, 250 g šampiňónov, 2 lyžice olivového oleja, 1 nasekaná...