Dnes je streda, 13. november 2019, sviatok má Stanislav
  • Horoskopy
  • Kalendár
VIAC

    Varíme ryby

    Lososové tortily s rukolou

    Suroviny na Lososové tortily s rukolou: Tortila: 1 a 3/4 šálky celozrnnej múky, soľ, ½ šálky vlažnej vody, 1 PL olivový olejPlnka: 300 g údený losos, ½ šálky...
    Farebný šalát so sardinkami

    Farebný šalát so sardinkami

    Suroviny na farebný šalát so sardinkami (rozpočet pre 4 osoby): 2 plechovky EVA Sardiniek v rastlinnom oleji 80 g červenej cibule
    kapor

    Marinovaný dunajský kapor

    Marinovaný dunajský kapor je jedlo, ktoré patrí do nášho regiónu. Je súčasťou viacerých kuchýň v okolitých štátoch. Vyskúšajte náš recept. Suroviny na marinovaný dunajský kapor:

    Zubáč na zeleninovom kuskuse

    Suroviny na recept zubáč na zeleninovom kuskuse: 100 g filiet zubáča, 20 g olivy čierne (KALAMATA ), 50 g kuskus, 80 g zelenina (cuketa, baklažán, farebná paprika, šalotka),...
    Tuniakové fašírky

    Tuniakové fašírky s hráškovým pyré

    Suroviny na Tuniakové fašírky s hráškovým pyré : Tuniakové fašírky: 130 g konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, 1 ks najemno nakrájaná cibuľka, 1 stredne veľký uvarený zemiak, 1 malá paradajka pokrájaná na menšie kúsky, 1 vajíčko,...
    Tatarák z lososa

    Tatarák z lososa

    Suroviny na tatarák z lososa : 1 ks červenej cibule, 1 strúčik cesnaku, citrónová šťava, olivový olej, kôpor, koriander Salsa marináda k tataráku: 1 viazanička koriandru, 1 ks chili paprička, 1 ks červená cibuľa, olivový  olej,...
    Slávky na cesnaku

    Slávky na cesnaku

    Suroviny na Slávky na cesnaku ( rozpočet pre 6 osôb): 2 kg čerstvých slávok-mušlí, 1 hlávka cesnaku, 8 ks paradajok veľkých, 3 lyžice petržlenovej vňate čerstvej, 1 kúsok chilli, mleté čierne korenie z mlynčeka, soľ, 3...
    Steak z lososa s violet pyré

    Steak z lososa s violet pyré

    Suroviny na steak z lososa s violet pyré : 1 losos, olivový olej, soľ, čierne korenie, limetka, rozmarín, maslo Violet pyré: 100 g fialovej mrkvy ( lunis ),  1 ks citrónu, 1 ks zemiak, 100 g...
    Paella

    Paella – plody mora s ryžou

    1 porcia obsahuje: 2709 joulov (647 kalórií) Suroviny na Paellu (rozpočet pre 6 osôb): 3 kuracie stehienka, 150 g bravčovej krkovice, 4 lyžice olivového oleja, ½ lyžičky omáčky tabasco, 300 g dlhozrnnej ryže, 50 g...
    Sicílske špagety s tuniakom

    Sicílske špagety s tuniakom

    Energetická hodnota 1 porcie: 440 kcal Suroviny na sicílske špagety s tuniakom (rozpočet na 4 porcie ): 250 g špagiet, 160 g tuniaka v...