Dnes je utorok, 19. marca 2024, sviatok má Jozef

Varíme ryby

Lososové rolky

Suroviny na lososové rolky: 8 plátkov údeného lososa, 8 kúskov sterilizovanej špargle, 2 lyžice neochuteného nátierkového masla, petržlenová vňať na ozdobenie Postup: Plátky údeného lososa rozložíme, do každého dáme 1 ks špargle. Takto naplnené ich...

Losos na olivách

Suroviny na prípravu lososa na olivách: 400 g lososa, 150 g vykôstkovaných olív(zelené aj čierne spolu), 50 g paradajok, 1 malá cibuľa, 4 lyžice olivového oleja, 100 ml bieleho vína, 1 citron, soľ, kôpor,...

Cuketové placky s lososom

Cuketové placky s údeným lososom a skvelou, dobre ochutenou kôprovou smotanou zaraďte do vášho receptára. Sú jednoduché, rýchle a zároveň veľmi delikátne, ba dokonca skvelé víkendové raňajky. Uspokoja aj náročnejších gurmánov. Suroviny na cuketové placky...
večeru

Losos na provensálsky spôsob

Suroviny na Losos na provensálsky spôsob ( rozpočet pre 4 osoby ): 1 balenie Maggi Nápady Šťavnatý steak s provensálskym korením, 4 filety z lososa (600 g) Postup: Filety položíme na polovicu papiera na...
Koláč s tuniakom

Koláč s tuniakom

Suroviny na koláč s tuniakom (rozpočet pre 2 osoby): Cesto: 250 g špaldovej múky, 1 vajce, 125 g masla, hrsť čerstvého oregana, 25 ml studenej vody, soľ Náplň:1 balenie tuniaka v olivovom oleji alebo s oreganom, hrsť vykôstkovaných...

Krevetový koláč

Vyskúšajte recept na slaný párty krevetový koláč. Suroviny na Krevetový koláč: Na náplň: 300 g mrazených kreviet, 100 g jarnej cibuľky, 3 vajcia, 150 g kyslej smotany, 1 zarovnaná PL kukuričného škrobu, 1 PL kečupu, 3...
Pošírovaný zubáč

Pošírovaný zubáč

Pošírovaný zubáč - suroviny: Zeleninový vývar: 0,5 l vody, 1 koreň petržlenu, 1 zelerová buľva (ak je veľká, stačí polovica), cibuľa, 1,5 dcl suchého bieleho vína, 3 - 4 guľôčky bieleho korenia, 2 guľôčky nového...

Pstruh obalený šunkou – Trucha a la Navarra

Pstruh obalený šunkou - Trucha a la Navarra je chutná varianta pečenej ryby. Vyskúšajte! Pstruh obalený šunkou - Trucha a la Navarra - suroviny: 4 očistené pstruhy, 4 tenké plátky šunky Serrano, nebielená múka na obalenie,...
Stredomorský šalát

Stredomorský šalát s tuniakom

Suroviny na stredomorský šalát s tuniakom: 1 filé z tuniaka v olivovom oleji v skle, 100 g syra feta, 3 až 4 paradajky, 1 uhorka, čierne olivy, čerstvé oregano, extra panenský olivový olej, soľ, korenie Postup: Tento šalát...

Pošírovaný losos na bylinkách

Pošírovanie je skvelý spôsob, ako získať pevné a pritom nevysušené rybie mäso. Vyskúšajte náš recept a pripravte si pošírovaný losos na bylinkách. Pošírovaný losos na bylinkách - suroviny ( rozpočet na prípravu 4 porcií...