Lososové rolky
Suroviny na lososové rolky:
8 plátkov údeného lososa, 8 kúskov sterilizovanej špargle, 2 lyžice neochuteného nátierkového masla, petržlenová vňať na ozdobenie
Postup:
Plátky údeného lososa rozložíme, do každého dáme 1 ks špargle. Takto naplnené ich...
Losos na olivách
Suroviny na prípravu lososa na olivách:
400 g lososa, 150 g vykôstkovaných olív(zelené aj čierne spolu), 50 g paradajok, 1 malá cibuľa, 4 lyžice olivového oleja, 100 ml bieleho vína, 1 citron, soľ, kôpor,...
Cuketové placky s lososom
Cuketové placky s údeným lososom a skvelou, dobre ochutenou kôprovou smotanou zaraďte do vášho receptára. Sú jednoduché, rýchle a zároveň veľmi delikátne, ba dokonca skvelé víkendové raňajky. Uspokoja aj náročnejších gurmánov.
Suroviny na cuketové placky...
Losos na provensálsky spôsob
Suroviny na Losos na provensálsky spôsob ( rozpočet pre 4 osoby ):
1 balenie Maggi Nápady Šťavnatý steak s provensálskym korením, 4 filety z lososa (600 g)
Postup:
Filety položíme na polovicu papiera na...
Koláč s tuniakom
Suroviny na koláč s tuniakom (rozpočet pre 2 osoby):
Cesto: 250 g špaldovej múky, 1 vajce, 125 g masla, hrsť čerstvého oregana, 25 ml studenej vody, soľ
Náplň:1 balenie tuniaka v olivovom oleji alebo s oreganom, hrsť vykôstkovaných...
Krevetový koláč
Vyskúšajte recept na slaný párty krevetový koláč.
Suroviny na Krevetový koláč:
Na náplň: 300 g mrazených kreviet, 100 g jarnej cibuľky, 3 vajcia, 150 g kyslej smotany, 1 zarovnaná PL kukuričného škrobu, 1 PL kečupu, 3...
Pošírovaný zubáč
Pošírovaný zubáč - suroviny:
Zeleninový vývar: 0,5 l vody, 1 koreň petržlenu, 1 zelerová buľva (ak je veľká, stačí polovica), cibuľa, 1,5 dcl suchého bieleho vína, 3 - 4 guľôčky bieleho korenia, 2 guľôčky nového...
Pstruh obalený šunkou – Trucha a la Navarra
Pstruh obalený šunkou - Trucha a la Navarra je chutná varianta pečenej ryby. Vyskúšajte!
Pstruh obalený šunkou - Trucha a la Navarra - suroviny:
4 očistené pstruhy, 4 tenké plátky šunky Serrano, nebielená múka na obalenie,...
Stredomorský šalát s tuniakom
Suroviny na stredomorský šalát s tuniakom:
1 filé z tuniaka v olivovom oleji v skle, 100 g syra feta, 3 až 4 paradajky, 1 uhorka, čierne olivy, čerstvé oregano, extra panenský olivový olej, soľ, korenie
Postup:
Tento šalát...
Pošírovaný losos na bylinkách
Pošírovanie je skvelý spôsob, ako získať pevné a pritom nevysušené rybie mäso. Vyskúšajte náš recept a pripravte si pošírovaný losos na bylinkách.
Pošírovaný losos na bylinkách - suroviny ( rozpočet na prípravu 4 porcií...