Dnes je streda, 8. apríla 2020, sviatok má Albert
VIAC

    Varíme ryby

    Filet z morského vlka

    Filet z morského vlka

    Suroviny na filet z morského vlka: 4× 150 g filetov z morského vlka, 1 lyžička nasekaných zimných hľuzoviek, 0,1 kg masla, 1 dcl bieleho vína, 2 lyžice...
    Gratinovaný losos

    Gratinovaný losos

    Suroviny na gratinovaný losos: 4 filety lososa cca 150 g, 200 g kukuričných lupienkov, 4 plátky toastového chleba, 4 lyžice tatárskej omáčky, 1 lyžica plnotučnej horčice, parmezán,...
    Rybie filé s chrenom

    Rybie filé s chrenom

    Suroviny na rybie filé s chrenom: 500 g rybieho filé, 2čajové lyžičky citrónovej šťavy, 1 čajová lyžička soli, 100 g strúhanky, 100 g masla, 35 – 40...
    Pečený tuniak

    Pečený tuniak s olivovým dipom

    Suroviny na Pečený tuniak s olivovým dipom ( rozpočet na 4 porcie ): 100 ml majonézy, 100 ml kečupu, 40 g zelených olív, 1 zväzok pažítky, nálev z...

    Indické krevetové karí podávané s varenou ryžou

    Suroviny na indické krevetové karí: 1/4 hrnčeka rastlinného oleja, 1 veľká cibuľa, 1 lyžica zázvorovo-cesnakovej pasty, 1 lyžička mletého koriandra, 2/3 lyžičky soli, 1/2 lyžičky mletej kurkumy,...
    Šafranové rizoto

    Šafranové rizoto

    Suroviny na šafranové rizoto: 2 dcl olivový olej, 125 g maslo, krevety, 1 zväzok zelená špargľa, 1 ks fenikel, 300 g parmezán, cesnak, 100 g ryža arborio 2...
    Pstruh pečený v alobale

    Pstruh pečený v alobale so zeleninou

    Suroviny na pstruh pečený v alobale so zeleninou: pstruh, fenikel, paprika, zemiak, cuketa, cesnak, tymián, olivový olej, citrón stock.adobe.com

    Lososové tortily s rukolou

    Suroviny na Lososové tortily s rukolou: Tortila: 1 a 3/4 šálky celozrnnej múky, soľ, ½ šálky vlažnej vody, 1 PL olivový olejPlnka: 300 g údený losos, ½ šálky...
    Farebný šalát so sardinkami

    Farebný šalát so sardinkami

    Suroviny na farebný šalát so sardinkami (rozpočet pre 4 osoby): 2 plechovky EVA Sardiniek v rastlinnom oleji 80 g červenej cibule
    kapor

    Marinovaný dunajský kapor

    Marinovaný dunajský kapor je jedlo, ktoré patrí do nášho regiónu. Je súčasťou viacerých kuchýň v okolitých štátoch. Vyskúšajte náš recept. Suroviny na marinovaný dunajský kapor: