Dnes je streda, 8. júla 2020, sviatok má Ivan
VIAC

    Varíme ryby

    Špagety Carbonara s tuniakom a pórom

    Suroviny na špagety carbonara s tuniakom a pórom ( rozpočet na 4 porcie ): 2 balenia tuniaka Rio Mare v olivovom oleji (po 80 g)350 g špagiet1 pór2...

    Zapekaná ryba s paradajkami

    Zapekaná ryba s paradajkami - suroviny (rozpočet pre 4 osoby): 4 ks rybieho filé, šťava z 1 citróna, 6 lyžíc olivového oleja, 4 paradajky, 250 g mozzarelly, bazalka,...

    Krevety na cibuľke

    Suroviny na krevety na cibuľke: 600 – 800 gramov mrazených kreviet, 3 lyžice solamylu, 1 cibuľa, 1 lyžica zázvoru, 1 strúčik cesnaku, 3 lyžice svetlejšej sójovej omáčky, 2...

    Tuniakové krokety

    Suroviny na tuniakové krokety: 400 g tuniaka vo vlastnej šťave (konzerva), 4 lyžice olivového oleja, 4 lyžice hladkej múky, 250 ml mlieka, 3 lyžice strúhaného parmezánu, 2 vajcia,...

    Lososový špíz so zeleninou

    Suroviny na lososový špíz so zeleninou (rozpočet pre 4 osoby): 300 g filé lososa, soľ, korenie, 200 g zeleniny ( cukina, poradajky, paprika ), 50 g strúhaného...
    Marinovaný losos na hrianke

    Marinovaný losos na hrianke s wasabi omáčkou

    Suroviny na marinovaný losos na hrianke s wasabi omáčkou ( rozpočet na 4 porcie ): 200 g lososa (čerstvý filet),  100 g kryštálového cukru,  100 g soli,...
    Filet z morského vlka

    Filet z morského vlka

    Suroviny na filet z morského vlka: 4× 150 g filetov z morského vlka, 1 lyžička nasekaných zimných hľuzoviek, 0,1 kg masla, 1 dcl bieleho vína, 2 lyžice...
    Gratinovaný losos

    Gratinovaný losos

    Suroviny na gratinovaný losos: 4 filety lososa cca 150 g, 200 g kukuričných lupienkov, 4 plátky toastového chleba, 4 lyžice tatárskej omáčky, 1 lyžica plnotučnej horčice, parmezán,...
    Rybie filé s chrenom

    Rybie filé s chrenom

    Suroviny na rybie filé s chrenom: 500 g rybieho filé, 2čajové lyžičky citrónovej šťavy, 1 čajová lyžička soli, 100 g strúhanky, 100 g masla, 35 – 40...
    Pečený tuniak

    Pečený tuniak s olivovým dipom

    Suroviny na Pečený tuniak s olivovým dipom ( rozpočet na 4 porcie ): 100 ml majonézy, 100 ml kečupu, 40 g zelených olív, 1 zväzok pažítky, nálev z...