Dnes je streda, 29. januára 2020, sviatok má Gašpar
VIAC

    Varíme ryby

    Indické krevetové karí podávané s varenou ryžou

    Suroviny na indické krevetové karí: 1/4 hrnčeka rastlinného oleja, 1 veľká cibuľa, 1 lyžica zázvorovo-cesnakovej pasty, 1 lyžička mletého koriandra, 2/3 lyžičky soli, 1/2 lyžičky mletej kurkumy,...
    Šafranové rizoto

    Šafranové rizoto

    Suroviny na šafranové rizoto: 2 dcl olivový olej, 125 g maslo, krevety, 1 zväzok zelená špargľa, 1 ks fenikel, 300 g parmezán, cesnak, 100 g ryža arborio 2...
    Pstruh pečený v alobale

    Pstruh pečený v alobale so zeleninou

    Suroviny na pstruh pečený v alobale so zeleninou: pstruh, fenikel, paprika, zemiak, cuketa, cesnak, tymián, olivový olej, citrón stock.adobe.com

    Lososové tortily s rukolou

    Suroviny na Lososové tortily s rukolou: Tortila: 1 a 3/4 šálky celozrnnej múky, soľ, ½ šálky vlažnej vody, 1 PL olivový olejPlnka: 300 g údený losos, ½ šálky...
    Farebný šalát so sardinkami

    Farebný šalát so sardinkami

    Suroviny na farebný šalát so sardinkami (rozpočet pre 4 osoby): 2 plechovky EVA Sardiniek v rastlinnom oleji 80 g červenej cibule
    kapor

    Marinovaný dunajský kapor

    Marinovaný dunajský kapor je jedlo, ktoré patrí do nášho regiónu. Je súčasťou viacerých kuchýň v okolitých štátoch. Vyskúšajte náš recept. Suroviny na marinovaný dunajský kapor:

    Zubáč na zeleninovom kuskuse

    Suroviny na recept zubáč na zeleninovom kuskuse: 100 g filiet zubáča, 20 g olivy čierne (KALAMATA ), 50 g kuskus, 80 g zelenina (cuketa, baklažán, farebná paprika, šalotka),...
    Tuniakové fašírky

    Tuniakové fašírky s hráškovým pyré

    Suroviny na Tuniakové fašírky s hráškovým pyré : Tuniakové fašírky: 130 g konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, 1 ks najemno nakrájaná cibuľka, 1 stredne veľký uvarený zemiak, 1 malá paradajka pokrájaná na menšie kúsky, 1 vajíčko,...
    Tatarák z lososa

    Tatarák z lososa

    Suroviny na tatarák z lososa : 1 ks červenej cibule, 1 strúčik cesnaku, citrónová šťava, olivový olej, kôpor, koriander Salsa marináda k tataráku: 1 viazanička koriandru, 1 ks chili paprička, 1 ks červená cibuľa, olivový  olej,...
    Slávky na cesnaku

    Slávky na cesnaku

    Suroviny na Slávky na cesnaku ( rozpočet pre 6 osôb): 2 kg čerstvých slávok-mušlí, 1 hlávka cesnaku, 8 ks paradajok veľkých, 3 lyžice petržlenovej vňate čerstvej, 1 kúsok chilli, mleté čierne korenie z mlynčeka, soľ, 3...