Dnes je nedeľa, 21. júl 2019, sviatok má Daniel
  • Horoskopy
  • Kalendár
VIAC

    Varíme ryby

    Zubáč na zeleninovom kuskuse

    Suroviny na recept zubáč na zeleninovom kuskuse: 100 g filiet zubáča, 20 g olivy čierne (KALAMATA ), 50 g kuskus, 80 g zelenina (cuketa, baklažán, farebná paprika, šalotka),...
    Tuniakové fašírky

    Tuniakové fašírky s hráškovým pyré

    Suroviny na Tuniakové fašírky s hráškovým pyré : Tuniakové fašírky: 130 g konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, 1 ks najemno nakrájaná cibuľka, 1 stredne veľký uvarený zemiak, 1 malá paradajka pokrájaná na menšie kúsky, 1 vajíčko,...
    Tatarák z lososa

    Tatarák z lososa

    Suroviny na tatarák z lososa : 1 ks červenej cibule, 1 strúčik cesnaku, citrónová šťava, olivový olej, kôpor, koriander Salsa marináda k tataráku: 1 viazanička koriandru, 1 ks chili paprička, 1 ks červená cibuľa, olivový  olej,...
    Slávky na cesnaku

    Slávky na cesnaku

    Suroviny na Slávky na cesnaku ( rozpočet pre 6 osôb): 2 kg čerstvých slávok-mušlí, 1 hlávka cesnaku, 8 ks paradajok veľkých, 3 lyžice petržlenovej vňate čerstvej, 1 kúsok chilli, mleté čierne korenie z mlynčeka, soľ, 3...
    Steak z lososa s violet pyré

    Steak z lososa s violet pyré

    Suroviny na steak z lososa s violet pyré : 1 losos, olivový olej, soľ, čierne korenie, limetka, rozmarín, maslo Violet pyré: 100 g fialovej mrkvy ( lunis ),  1 ks citrónu, 1 ks zemiak, 100 g...
    Paella

    Paella – plody mora s ryžou

    1 porcia obsahuje: 2709 joulov (647 kalórií) Suroviny na Paellu (rozpočet pre 6 osôb): 3 kuracie stehienka, 150 g bravčovej krkovice, 4 lyžice olivového oleja, ½ lyžičky omáčky tabasco, 300 g dlhozrnnej ryže, 50 g...
    Sicílske špagety s tuniakom

    Sicílske špagety s tuniakom

    Energetická hodnota 1 porcie: 440 kcal Suroviny na sicílske špagety s tuniakom (rozpočet na 4 porcie ): 250 g špagiet, 160 g tuniaka v...
    Cestoviny s tuniakom a sardelami

    Cestoviny s tuniakom a sardelami

    Energetická hodnota jednej porcie: 594 kcal Suroviny na cestoviny s tuniakom a sardelami (rozpočet na 4 porcie): 40 dkg cestovín, 1 malú cibuľu, 1/4kg...
    Krevety

    Krevety v limetkovo-pomarančovej omáčke

    Suroviny na Krevety v limetkovo-pomarančovej omáčke: 1 balenie očistených kreviet, trochu rybacieho vývaru (odrezky z rýb, 1 väčší petržlenový koreň, polovica väčšej zelerovej buľvy, 1 cibuľa, 1 bobkový list, 2 guľôčky nového korenia, 6 guľôčok...
    Losos s citrónom

    Losos s citrónom a čiernym korením

    Losos patrí medzi obľúbené jedlá ako v lete či v zime. Často bez neho neobíde žiadna grilovačka. Ponúkame vám jednoduchý recept na lososa. Losos je obľúbenou rybou v podobe...