Dnes je pondelok, 13. júla 2020, sviatok má Margita
VIAC

    Zaváraniny

    Jahodový džem so sektom

    Inšpirácia na jednoduchú a rýchlu prípravu super jahodového džemu s Gelfixom Extra 2:1 Dr. Oetker. Suroviny na jahodový džem so sektom ( vystačí na 12 pohárov á 200...

    Jahodovo-grepový džem

    Jedinečná svieža chuť, ktorej nikto neodolá. Aj takýto jahodovo-grepový džem si môžete pripraviť rýchlo a jednoducho. Suroviny na jahodovo-grepový džem vystačí na asi 6 pohárov (200 ml):
    Jahodovo-ružový sirup

    Jahodovo-ružový sirup

    Jedinečná kombinácia voňavých ružových lupeňov a šťavnatých jahôd. Chutný jahodovo-ružový sirup si môžete pripraviť aj vy. Suroviny na jahodovo-ružový sirup ( vystačí na 1 l sirupu ):
    Jahodovo-čerešňový sirup

    Jahodovo-čerešňový sirup

    Suroviny na jahodovo-čerešňový sirup ( vystačí na: 700 ml sirupu): 250 g očistených a rozmixovaných jahôd, 250 g odkôstkovaných a rozmixovaných čerešní, 200 ml vody, 1 balíček Cukru na...
    Bazová šťava z kvetov

    Bazová šťava z kvetov

    Bazová šťava z kvetov - suroviny ( rozpočet na 2,8 l šťavy ): 40 bazových kvetov, 3 ½ balíčka Kyseliny citrónovej, 1 balíček Gelfixu Extra 2:1, 3 l...

    Zázvor v cukre

    Skvelá cukrovinka, ktorá poteší odvážnych gurmánov, ktorí sa neboja vyskúšať niečo nové. Pikantná a sladká chuť s citrusovou dochuťou. Jej výroba je naozaj jednoduchá. Suroviny na zázvor v...

    Nakladaná paprika v oleji

    Nakladaná paprika v oleji sa u nás doma vždy robila na jeseň. Máme ju všetci radi, a tak moja stará mama jej naložila vždy neúrekom..:-) Suroviny na nakladanú...
    Cibuľové čatní

    Prílohy sú nudné? Skúste túto! Cibuľové čatní so slaninkou

    Ak hľadáte originálnu prílohu, vyskúšajte domáce cibuľové čatní so slaninkou Všetky pochúťky sú už ugrilované a vy ich hrdo servírujete. Ale čo k nim podávať?  Chlieb a zemiaky sú klasika, ale je...
    Broskyňový džem s brandy

    Broskyňový džem s brandy

    Suroviny na broskyňový džem s brandy 2 kg mäkkých broskýň, 500 g krupicového cukru, 2 jablká, 2 lusky škorice, ½ citrónu, 200 ml Karpatského brandy Škorica