Dnes je štvrtok, 21. november 2019, sviatok má Elvíra
  • Horoskopy
  • Kalendár
VIAC

    Pudingy

    Božská Panna cotta

    Božská Panna cotta
    Avokádová maškrta

    Avokádová maškrta

    Suroviny na avokádovú maškrtu: 2 avokáda, šťavu z jedného citróna, 1,25 dl šľahačkovej smotany, 2 lyžice práškového cukru, 1 lyžičku sherry Postup: Avokáda rozpolíme, kôstky vyberieme a lyžicou vyberieme dužinu. Dužinu, spolu s citrónovou šťavou...
    čajový krém

    Smotanový čajový krém s rumom

    1 porcia obsahuje: 1319 joulov (315 kalórií) Suroviny na smotanový čajový krém s rumom (rozpočet pre 4 osoby): 4 lyžičky čaju, 6 plátkov želatíny, 2 vajcia, štipka soli, 100 g cukru, 6 lyžíc pomarančovej...
    Hruškovo-levanduľový dezert

    Hruškový dezert s levanduľou

    Suroviny na Hruškový dezert s levanduľou (vystačí na asi 4 porcie): Na ozdobenie: 4 hrušky, 500 ml bieleho suchého vína, 250 ml vody, šťava z 1 citróna, 2 kúsky celej...
    Nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom

    Nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom

    Suroviny na nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom ( vystačí na 4 porcie ): 1 mango, asi 20 ks detských piškót, 1 balíček Zlatého klasu ...
    Vanilkovo-gaštanové poháre

    Vanilkovo-gaštanové poháre

    Suroviny na Vanilkovo-gaštanové poháre ( rozpočet vystačí asi na 4 porcie ): 250 ml smotany na šľahanie, 200 g gaštanového pyré, 1 balíček Zlatého klasu ...
    Zaboine

    Ovocie s vínovým krémom Zaboine

    Energetická hodnota jednej porcie: 230 kcal Suroviny (rozpočet na 4 porcie): 400 g drobného ovocia, 2 ks celozrnných keksov, 4 žĺtka, 4 pl cukru, citrónová kôra, 4 pl bieleho vína Postup: Ovocie rozdelíme do štyroch...
    Jogurtový krém s ovocím

    Jogurtový krém s ovocím

    Energetická hodnota jednej porcie: 385 kcal Suroviny: 12 dkg práškového cukru, 4 plátky želatíny, 1/2 l jogurtu, šťavu z dvoch citrónov, 1/4 l sladkej smotany, 4 kiwi, 2 pomaranče, 15 dkg malín...
    Hruškovo-levanduľový dezert

    Hruškovo-levanduľový dezert

    Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ): Na ozdobenie: 4 hrušky, 500 ml bieleho suchého vína, 250 ml vody, šťava z 1 citróna, 2 kúsky celej škorice, 3 KL tekutého medu, 200 g maslových sušienok,...
    Mango parfait

    Mango parfait

    Suroviny: 3 žĺtka, 100 g ovocného cukru, 300g mangové pyré, rastlinná smotana na šľahanie, 2 ks passion fruit Postup: Nad parou vyšľaháme polovicu cukru a žĺtka do hustého krému. Vyšľaháme šľahačku. Zvyšný cukor zmiešame s pyré....