Gaštanový puding

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na gaštanový puding:

200 g gaštanového pyré, 1 vanilkový struk, 400 ml mlieka, 4 žĺtky, 4 lyžice cukru, 3 lyžice rumu

Postup:

Gaštanové pyré s mliekom a vanilkovou dreňou necháme zovrieť, odložíme z ohňa a primiešame žĺtky, ktoré sme vyšľahali s cukrom a rumom. Na miernom ohni spolu za stáleho miešania miešame do zhustnutia.

Mohlo by vás zaujímať

Gaštanový nepečený Cheesecake

25 minútSuroviny na gaštanový nepečený Cheesecake: Korpus: 220 g maslových sušienok (venčeky, bebe..) 50 g masla 30 ml Karpatské KB Hruška Krém: 400 g gaštanového pyré… Čítaj ďaľej

Dávame pozor, aby puding už nevrel, lebo žĺtky by sa zrazili. Po uvarení miešame asi dve minúty. Gaštanový puding dáme najmenej na dve hodiny do chladničky dobre vychladiť.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach