Dnes je piatok, 10. apríla 2020, sviatok má Igor
VIAC

    Varenie

    Nič nevyjde nazmar – využime z ovocia a zeleniny všetko, čo sa dá

    Hodnota ovocia a zeleniny, ktoré každoročne vyhodí priemerný Američan, je až 1 600 dolárov. Väčšinu z toho, čo z ovocia a zeleniny vyhadzujeme,...

    Vianočný alebo novoročný brunch

    A opäť tu máme ten úžasný vianočný čas, ktorý si určite všetci chceme vychutnať. Neopakovateľné kúzlo Vianoc, koniec starého roka, vítanie roku nového,...

    Multihrniec: Novinka ako stvorená pre pomalé varenie

    Kde sa pomaly varí, tam sa dobre darí. Pomalé varenie je šetrnejšie k vitamínom, minerálom aj k štruktúre surovín, preto je výsledná chuť jedla plná a výrazná....
    Skladovanie potravín

    Skladovanie potravín: Aj vy robíte tieto chyby?

    Skladovanie potravín: Aj vy robíte tieto chyby? Pri moderných technológiách sa javí skladovanie potravín ako samozrejmosť. Avšak ešte aj...
    Domáci pečený čaj

    Domáci pečený čaj

    Suroviny na domáci pečený čaj (vystačí na asi 6 pohárov á 200 ml): Domáci pečený čaj
    Jesenná záhrada

    Jesenná záhrada ponúka bohatú úrodu

    Tipy, ako ju spracovať na zimu Kým jar býva v znamení pestovania byliniek, jeseň ponúka bohatú úrodu na...
    domáca medovina

    Chutná domáca medovina, ktorej neodoláte

    Aj vy radi ponúknete návštevám počas chladných jesenný a zimných dní niečo na zohriatie? A najlepšie, ak je to vlastnej výroby? A...
    teplým drinkom

    Zababušte sa s teplým drinkom

    Už blednú aj posledné spomienky na leto, je čas sa pripraviť na zimu. Krátiace sa dni a slnko neustále ukryté...
    Chren

    Chren ako elixír zdravia

    Máte radi chren? Počuli ste už také slovenské príslovie, ktoré hovorí, že "Kto má dobrú ženu, navarí mu...
    Rebarborovo-ribezľový koláč so snehom

    Ako na koláče. Poznáte tieto koláčové triky?

    Ak často pečiete, možno sa vám zídu naše koláčové triky, vďaka ktorým budú koláče lepšie a práca vám pôjde lepšie od ruky.