Topánky do teplej aj chladnej jesene s mamičkou Táničkou

Po letnej prestávke pokračujeme s vašou aj našou obľúbenou rubrikou Topánkové hity. Ste pripravené na testovanie, milé nákupné maniačky a fashionistky? 

chladnej jesene

Začiatok jesene patrí už tradične teplotným zmenám. Ráno by sme sa do práce najradšej vybrali v zimnom kabáte a cez obed sa klepeme po čele, prečo sme sa toľko naobliekali. Aby ste to mali o čosi ľahšie, vybrali sme pre vás ideálne topánky do teplej aj chladnej jesene.

chladnej jesene


Na prvé sezónne testovanie sa podujala mladá mamička Tatiana. Pracuje ako asistentka v developerskej firme, ale momentálne je na materskej dovolenke s ročnou dcérkou Milou. Miluje extravagantné topánky, najradšej značkové. Modely preferuje skôr zaujímavé, ale podpätky nemusia byť nutne vysoké. Teraz na materskej však z praktických dôvodov uprednostňuje skôr pohodlnú obuv.

 

Kto tento týždeň testuje?

? Módna sezóna: Jeseň

? Dnes testuje: mamička Tatiana

? Topánky:  Oxfordky Lasocki od CCC – 49,95 € a čižmy Lasocki od CCC – 59,95 €

 

Výber topánok:

chladnej jesene

 

Tatiana nám prezradila, že doma má topánok pomerne veľa. „V jesennom botníku prevažujú čierno-strieborné a čierno-zlaté modely, v zime občas vymením za hnedé. Čižmičky mám rada vysoké aj nižšie na štýl workerov,“ hovorí mladá mamička. 

Tatiana v predajni CCC na Obchodnej ulici v Bratislave automaticky siahla po klasike v podobe čiernych šnurovačiek na masívnejšom podpätku. Neskôr sme ju pristihli pokukovať  po trendy oxfordkách so vzorom hadej kože, ktoré sa k nej hodia dokonale. Po krátkom váhaní si ich predsa len vyskúšala a hneď si ich odniesla domov. A my sa teda vôbec nečudujeme.

Hodnotenie:

„Oxfordiek som sa najskôr trošku obávala pre lakovú kožu, ktorá je náročnejšia na údržbu než obyčajná hladká. Ak ale nebudete starostlivosť zanedbávať, nemôže dôjsť k popraskaniu či vysušeniu. Zaobstarajte mäkkú handričku spolu s kvalitnou impregnáciou,“ vysvetľuje naša testujúca.

chladnej jesene

„A čierne šnurovačky sú na jeseň moja klasika, ale veď my, ženy, to poznáme. Topánok, v ktorých sa nám dobre kráča, nie je nikdy dosť. No nie?“ smeje sa  Tatiana, pochvaľujúc si, že čižmičky majú aj skvelú cenu, čiže ide o skutočnú parádu a kvalitu za málo peňazí.

Topánky a kabelky z línie Lasocki a Jenny Fairy zakúpite vo vybraných kamenných predajniach CCC.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach