Farebná jeseň v žiarivých farbách

V kurze sú nevšedné strihy a šaty v žiarivých farbách.

v žiarivých farbách

Jeseň už dávno nie je len o farbách padajúceho lístia. Teplé odtiene žltej, škoricovej a bordovej doplnili žiarivé farby a odtiene  výraznej modrej a smaragdovej. Pohrajte sa s farbami a spestrite si šatník kúskami, s ktorými rozhodne zabodujete!

A ktoré farebné modely  by vám túto jeseň rozhodne nemali chýbať?

Šaty

Jedným zo základných kúskov, ktoré by vám v jesennom šatníku nemali chýbať, sú šaty vo výraznej a žiarivej farbe. Krásne vyniknú modré či smaragdovozelené s jemnou kvetinovou potlačou, ale aj výrazné jednofarebné šaty v zaujímavom strihu. Takéto si môžete doplniť opaskom, ktorý vám krásne zvýrazní pás a opticky zúži postavu.
Nebojte sa kombinácie aj viacerých farieb. Celkový look pokojne doplňte kabelkou vo výraznejších odtieňoch a v žiarivých farbách.

Kabát

Len čo sa vonku ochladí, má väčšina z nás tendenciu skĺznuť do tmavých, tlmených  farieb. Túto jeseň vyskúšajte investovať do farebnejšieho kabáta či bundy. Krásne rozžiari váš outfit, a budete v ňom pôsobiť veselšie a optimistickejšie. Žiarivé farby vám navyše aj rozhodne zlepšia náladu počas pochmúrnych, sychravých dní.

Obuv

Dôležitým doplnkom jesene budú jednoznačne topánky, a to najmä čižmičky. V správnej farbe dokážu ozvláštniť aj jednofarebný outfit. Túto jeseň zvoľte odtiene bordovej či modrej a ak máte rada výraznejšie potlače, v kurze budú aj klasické členkové s výraznou farebnou výšivkou v žiarivých farbách. Stačí si len vybrať.

Nina Murárová

Galéria: Kara, Twinset, cellbes.sk, Pietro Filipi, La Femme,

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach