Dokonalá s náhrdelníkom

Dokonalá s náhrdelníkom. Ako si vybrať ten správny?
Skvelý mejkap, outfit na jednotku, dokonalý účes… a predsa len stále to nie je ono? Možno by to chcelo trošku ozvláštniť, či osviežiť šperkom! Vôbec nemusí byť masívny, ani prezdobený, gýčovitý, či priveľmi okatý. A tiež vôbec nemusí byť zo zlata a z drahých kameňov. Viete, aké šperky sú hitom tejto sezóny?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????Jemné s výrazným príveskom
Absolútnym trendom tohtoročnej zimy sú dlhé jemné retiazky, na konci ktorých je bohato zdobený prívesok. Pôsobí kontrastne a prekvapivo v porovnaní s retiazkou, a preto zaručene upúta pozornosť. Môžeme si vybrať provokatívny, dráždivý, ktorý upúta pozornosť na váš dekolt alebo jemný, ktorý až tak neprovokuje.

Na zlepšenie nálady
Optimálne je mať niekoľko náhrdelníkov s príveskami, ktoré si môžeme zvoliť nielen podľa nášho outfitu, ale aj podľa nálady. Mnohé ženy používajú prívesky ako talizmany a každý pre ne niečo symbolizuje. Prečo si nedopriať v škaredom počasí a melancholickej nálade niečo veselé alebo potešujúce? Keď potrebujete niečo vyriešiť alebo vás čaká náročná skúška, môžete si vybrať prívesok, ktorému dôverujete, že vás podporí a uvidíte, že sa to aj stane!

Srdiečka, lístočky, zvieratká
Vráťme sa však k móde. Najväčšími hitmi tohto obdobia v príveskoch sú dlhodobo zaužívané symboly – srdiečka na najrôznejšie spôsoby (veľmi módne sú gravítované prívesky, či srdiečka, ktoré sa dajú otvoriť a do ktorých si prípadne môžete dať svoj talisman alebo fotografiu partnera), lístočky, kľúčik od stratenej lásky… Ďalším veľkým hitom, ktorý má obľubu ako medzi veľkými, tak aj medzi menšími slečnami sú prívesky – zvieratká. Štrasová mačička, či cyklámenová sova (práve sova je zo živočíšnej ríše najväčšou tohtoročnou „vychytávkou” nielen na šperkoch, ale aj oblečení).

Nič nie je detinské
Môže sa vám zdať, že nosiť takýto módny prívesok je detinské… Opak je však pravdou. Možno práve takýto prívesok potrebujete na to, aby ste sa cítili dobre, aby sa uvoľnilo vo vás „dieťa“, ktoré tam istotne ešte prebýva a aby ste nezanevreli na fantáziu, hravosť a vedeli sa vždy odreagovať. Príjemné moderné oblečenie, v ktorom sa cítite dobre – bez ohľadu na vek a zaužívané úzusy, nebojte sa vybrať si prívesok, ktorý najlepšie ladí s vašou dušou. Čo takto napríklad kompas, ktorý vás dokáže správne nasmerovať?

-sz-

 Marks & Spencer, New Yorker

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach