Hviezda kuchyne Orava RM-251

Multifunkčný kuchynský mixér Orava RM-251 je hviezdou kuchyne v okamihu, ako sa pustíte do prípravy krémových polievok, nátierok, omáčok, šalátových dresingov, domácej majonézy, šľahačky či kokteilov. Mäso, ryby, zelenina, ovocie, syry, čokoláda, oriešky aj vajíčka dokážu pod jeho „kuratelou“ meniť konzistenciu tak, aby podčiarkli lahodnosť výsledného jedla a symbiózu kulinárskych pôžitkov.

Orava RM-251

Pracuje precízne a dôsledne a s príkonom 500 W pomixuje, poseká či vyšľahá všetko, čo mu ponúknete na spracovanie. Vyrobený z kvalitných materiálov v kombinácii antikoro a čierny plast je vhodne vystrojený na ťažkú prácu na kuchynskej linke: okrem tyčového mixéra je súčasťou balenia Orava RM-251 aj nádoba na mixovanie a sekanie, nádoba na šľahanie s praktickou odmerkou a metlička na šľahanie.

Orava RM-251

Má regulovateľné otáčky motora, praktickou je funkcia Turbo, vďaka ktorej okamžite pracuje na maximum – až 15-tisíc otáčok za minútu. Keď dopracuje, pohodlne ho zaveste na „očko“ nad kuchynskú linku, aby ste ho mali poruke vždy, keď ide na kulinárskom poli „do tuhého“.

Bude váš za 25,90 € v e-shope www.orava.eu

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach