SPÄŤ
PR-servis

Chuť Stredomoria u vás doma

Od: Henrieta Karabova 6.8.2018
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Slnko, more a skvelé jedlo…

Užite si dovolenku aj v bežný deň! Chuť a vôňu Stredomoria prinesú na váš stôl Pasírované paradajky Podravka 500g, vypestované na slnku chorvátskej Istrie. Sú výborné na prípravu polievok, omáčok na pizzu, cestoviny alebo k mäsku. Obsahujú 100% paradajok bez pridanej soli, aróm či konzervantov. Plná chuť a jemná konzistencia jednoducho vyčaria stredomorské menu plné chutných jedál, a to priamo u vás doma. Viac na www.podravka.sk.

 

Chutne aj nutrične bohatá potravinaChuť Stredomoria

Pasírované paradajky Podravka 500g majú v kuchyni široké využitie, a tak jednoducho pripravíte jedlá, ktoré ste si vychutnávali v prímorských reštauráciách. Famózna omáčka na cestoviny či pizzu je hotová v priebehu niekoľkých chvíľ. A aj obyčajná paradajková polievka bude chutiť ako stredomorská gurmánska špecialita. Okrem skvelej chuti sú Pasírované paradajky Podravka 500g plné vitamínov, draslíka a ďalších telu prospešných látok. Obsahujú niekoľkonásobne viac lykopénu ako surové paradajky, pretože vďaka procesu spracovania sa tento antioxidant stáva pre náš organizmus dostupnejším. Lykopén je vzpruhou pre imunitu, chráni pokožku pred UV-žiarením, pôsobí antibakteriálne a protizápalovo a tiež ako prevencia pred srdcovocievnymi a nádorovými ochoreniami.

Pasírované paradajky Podravka: 0,99€/ 500g

Tip na recept:

Pikantné špagety

Príprava: 30 minút, pre 4 osoby

Ingrediencie:

300 g špagiet Podravka, 300 g kreviet, 50 g slaniny, 2 strúčiky cesnaku, 100 ml Pasírovaných paradajok Podravka, 70 g Paradajkového pretlaku Podravka, 70 ml bieleho vína, 1/2 ČL mletej papriky, 2 ČL pikantného Ajvaru Podravka, olivový olej, soľ, 20 g mletých mandlí

Chuť Stredomoria

Postup:           

Na zohriatom olivovom oleji opražíme na malé kúsky nakrájanú slaninu. Pridáme nakrájaný cesnak, mletú papriku, paradajkový pretlak. Zalejeme vínom a pasírovanými paradajkami, premiešame a krátko povaríme. Pridáme krevety, pikantný Ajvar, osolíme a varíme ešte niekoľko minút. Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich, pridáme k omáčke a zľahka premiešame. Posypeme nasekanými mandľami a podávame.

womangalérie VŠETKY