Novinka – DIABELL pre stabilnú hladinu glukózy v krvi

DIABELL pre stabilnú hladinu glukózy v krvi

s výťažkom zo škorice, s obsahom gymnema sylvestre, s výťažkom z pestreca mariánskeho, s chrómom, s vlákninami rozpustnými vo vode (beta-glukánom a glukomanánom), s horčíkom a zinkom.

pre stabilnú hladinu glukózy

Formulu DIABELL Low GL Dr. Turi sme vyvinuli s ohľadom na ideálne glykemické zaťaženie, a obsahuje pridané rastlinné výťažky, minerálne látky a antioxidanty, ktoré napomáhajú stabilizáciu hladiny glukózy v krvi.

  1. Jedna dávka DIABELLu obsahuje 4 g vo vode rozpustnej vlákniny, beta-glukán a glukomanán. Tieto druhy vlákniny dokážu pôsobiť proti zvýšeniu hladiny glukózy v krvi v prípade, že jedna dávka obsahuje aspoň 3 g. Vláknina okrem toho prispieva k normálnemu fungovaniu imunitného systému a znižuje hladinu cholesterolu u diabetikov.
  2. DIABELL obsahuje výťažok zo škorice s obsahom 90% MHCP. MHCP je zložka škorice, ktorá je schopná napodobniť účinok inzulínu, je schopná aktivovať inzulínové receptory, čím môže znížiť inzulínovú rezistenciu a aj potrebu inzulínu.
  3. DIABELL obsahuje chróm v takej forme, v ktorej je dobre vstrebateľný. Účinnosť chrómu preukázali viaceré štúdie, v ktorých bolo zistené, že užívanie chrómu prispieva k stabilizácii glukózy v krvi až do tej miery, že po 2 – 3 mesiacoch bolo možné vysadiť lieky. K tomu však bolo potrebné zvýšiť množstvo chrómu na desaťnásobok, zo 40 mcg na 400 mcg. DIABELL obsahuje toto účinné množstvo chrómu v jednej dávke.
  4. Gymnema sylvestre, nachádzajúca sa v DIABELL, je indická liečivá rastlina, v slovenčine jej názov znamená „zabijak cukru“, znižuje chuť na sladké a stabilizuje hladinu glukózy v krvi.
  5. Horčík a zinok, nachádzajúce sa v DIABELL, sú nevyhnutné k produkcii inzulínu a jej pôsobeniu. Zinok je popri tom životne dôležitý antioxidant. Väčšina diabetikov zápasí s nedostatkom horčíka, a vo viacerých prípadoch sa ukázala spojitosť medzi mierou nedostatku horčíka a stupňom cukrovky. Horčík je okrem toho nevyhnutný pre normálne fungovanie nervového systému diabetikov.
  6. Pestrec mariánsky, nachádzajúci sa v DIABELL, obsahuje účinnú látku s názvom silymarín v rozsahu 80%, ktorá môže znížiť rezistenciu na inzulín. Napriek všeobecne rozšírenému mýtu nie podžalúdková žľaza, ale pečeň je najviac zaťažená cukrovkou. Z odberu vzoriek tkaniva boli zistené patologické zmeny pečene u 90% cukrovkárov. Preto je pre cukrovkárov obzvlášť dôležitý silymarín, ktorý chráni pečeň.
  7. Aminokyselina glutamín, nachádzajúca sa vDIABELL, prispieva k normálnej funkcii beta buniek podžalúdkovej žľazy, ktoré dokážu použiť glutamín ako pohonnú hmotu pre črevá a mozog, a tým má priaznivé účinky pri hypoglykémi.
  8. C-vitamín, kyselinu alfa-lipoovú a bioflavonoidy z citrusov, nachádzajúce sa v DIABELL, cukrovkári potrebujú vo zvýšenej miere pre ich antioxidačný účinok.
  9. Jačmenné klíčky, nachádzajúce sa vDIABELL, dodávajú nášmu organizmu 60 makroprvkov a mikroprvkov a zabezpečujú uhľohydrátovú zložku s nízkym glykemickým indexom. Zloženie aminokyseliny jačmeňa je podobné materskému mlieku, je však koncentrovanejšie, a nahrádza bielkoviny zničené glykolyzáciou. Množstvo vitamínov B, plniacich dôležitú úlohu pri metabolizme uhľohydrátov, sa počas klíčenia v jačmene zdvojnásobí.

Cukrovkárom môže DIABELL nahradiť ktorékoľvek jedlo.

Sploštením krivky hladiny glukózy v krvi dosiahneme niekoľko žiadúcich cieľov:

  1. Keďže zmiznú „vrcholy“ glukózy v krvi, nedôjde k nadmernej inzulínovej reakcii,  a nevoľnosti spôsobené hypoglykémiou sa už neobjavia.
  2. Kvôli nízkej hladine glukózy v krvi  sa menej cukru viaže na bielkoviny, čím sa znižuje ničivý účinok glykolyzácie. (Glykolyzácia: je proces, pri ktorom sa nadbytočný cukor v našom organizme naviaže na bielkoviny, čím sa poškodzujú bielkoviny.)
  3. Kvôli nízkej hladine glukózy v krvi sa vyprodukuje menej inzulínu, čím sa znižuje zdraviu škodlivý účinok nadmerného množstva inzulínu.
  4. Citlivosť buniek na inzulín sa vplyvom nízkej hladiny inzulínu časom zvýši, čím ďalej klesá potreba inzulínu, pretože aj menej inzulínu dokáže vyvolať potrebný účinok poklesu hladiny glukózy v krvi.

Príprava: Zmiešajte v shakeri jednu odmerku (50g) Formuly s 3 – 4 dl vody, mlieka alebo jogurtu.

Upozornenia:

  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku: 1 dávka/50 g.
  • Udržujte mimo dosahu detí.

Odporúčané skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Dátum minimálnej trvanlivosti: dátum vyznačený na obale.

Čistá hmotnosť:1 500 g/30 dávok  

Udržujte úspešne  nízku hladinu glukózy v krvi , voľte DIABELL!

So svojimi otázkami sa s dôverou obráťte na nás!

Distribútor: LEMOVO s.r.o., 929 01 Dunajská Streda, Ružová 277

  • OBJEDNÁVKY: lemovo@cod-sk.eu, lemov2@gmail.com
  • GSM: +421 917 580 636 /fax: +421 31 550 6827

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach