Päť výhod domácej IPL technológie

Krásna hladká pokožka nie je samozrejmosť. V zime sa dá prežiť aj so žiletkou. Ale v horúcom slnečnom počasí vystavujete svoju pokožku na obdiv častejšie. Možno ste sa už párkrát zamysleli nad tým, ako si udržať hodvábne hladkú pokožku bez chĺpkov čo najdlhšie, bez neustáleho holenia alebo bolestivej epilácie. Odpoveďou je Lumea Prestige od Philips.

Bezbolestná technológia

Lumea je IPL prístroj určený na domáce použitie. Technológia IPL, čiže intenzívneho pulzného svetla, je jednou z najnovších a najúčinnejších metód na dlhodobé odstraňovanie chĺpkov. Celá veda spočíva v jemných svetelných pulzoch, ktoré prístroj vysiela na korienok chĺpka a stimuluje ho tak, aby prešiel do pokojovej fázy. Chĺpok následne prirodzene a bezbolestne vypadne. Philips je európskou jednotkou vo využívaní IPL, preto niet divu, že si Lumeu obľúbilo už 3 milióny žien na celom svete.

Výsledky už po pár použitiach

Philips Lumea nemusíte brať do ruky zďaleka tak často ako žiletku. Ideálne je používať ho raz za dva týždne. Už po 3 ošetreniach sa môžete tešiť na úžasné výsledky: Až 92 percentnú redukciu chĺpkov. Zamatovo hladkú pokožku si následne môžete užívať až 8 týždňov.

Celé telo ako zo škatuľky

Vďaka štyrom špeciálne navrhnutým nástavcom sa zbavíte chĺpkov nielen na nohách, ale na celom tele. Nástavec na podpazušie je unikátne tvarovaný, aby odstránil aj ťažko dostupné chĺpky. V lete jednoznačne oceníte nástavec na oblasť bikín, ktorý si poradí aj s hrubšími a hustejšími chĺpkami. Najmenší nástavec je určený na presnú aplikáciu na tvári, napríklad nad hornou perou. Ten najväčší zase slúži na rýchle odstraňovanie chĺpkov na nohách alebo bruchu.

Je Philips Lumea bezpečná? Pozrite si video a vypočujte si názor dermatologičky.

Nastaví sa aj sám

Philip Lumea má päť stupňov intenzity svetla, ktoré si môžete manuálne sama zvoliť podľa citlivosti pokožky. Inteligentný senzor SmartSkin však dokáže odporučiť ideálne nastavenie pre váš typ pleti. Prístroj odstraňuje chĺpky na farebnej škále od tmavej blond po čiernu, a je určený pre všetky typy pleti okrem veľmi tmavej.  

Doma to ide najjednoduchšie. A najlacnejšie

Možno ste už vyskúšali IPL v salóne krásy a obávate sa, či niečo podobné zvládnete aj sama. S Philips Lumea jednoznačne áno. Pozrite si video a presvedčte sa, aké jednoduché je jej používanie v pohodlí domova, alebo kdekoľvek sa nachádzate.

Viac na www.philips.sk/lumea

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach