Každý deň čistá podlaha rýchlo a bez námahy

Jeseň znamená viac topánok v predsieni, viac blata na podrážkach a zákonite aj viac neporiadku v byte. Zbaviť sa ho nemusí byť vôbec ťažké ani zdĺhavé. So správnym pomocníkom vám perfektná starostlivosť o podlahu zaberie len pár sekúnd.

Možno ste si zvykli riešiť každodenné čistenie podlahy povysávaním alebo zametením pevných nečistôt. Mop vyťahujete len občas, pri veľkom upratovaní. Takáto podlaha sa však nedá nazvať skutočne čistou. Ak vás otravujú večné šmuhy, omrvinky a iné nečistoty na podlahe a zároveň sa vám nechce zakaždým vyťahovať vysávač a mop, skúste niečo lepšie. 

čistá podlaha

Vysávajte a vytierajte jedným ťahom!

Presne tak, aj to sa dá. S novým bezšnúrovým tyčovým vysávačom Philips PowerPro Aqua 3 v 1. Akýkoľvek typ podlahy povysáva a zároveň umyje namokro jedným ťahom. Jedinečný systém umývania pritom reguluje uvoľňovanie vody, aby zaručil optimálnu vlhkosť podľa typu podlahy. Bez problémov s ním však povysávate aj koberce.

čistá podlaha

Praktický a výkonný

Philips PowerPro Aqua je ľahký, skladný a výborne sa s ním manipuluje, takže je ideálnym pomocníkom na každodenné rýchle upratovanie. Jednoduché používanie pritom vôbec neuberá na kvalite. Vďaka technológii PowerCyclone disponuje vysávač vysokým výkonom. Trojvrstvový umývateľný filter totiž zachytí viac ako 90 percent alergénov ako peľ, prach alebo chlpy domácich zvierat. Philips PowerPro Aqua je antialergický a bezvreckový, takže prach z nádoby vysypete bez toho, aby ste sa dotkli nečistôt alebo manipulovali s výmennými vreckami.

čistá podlaha

Ručný vysávač vždy poruke

Omrvinky, vlasy či prach na pohovke sa nájdu v každej domácnosti. PowerPro Aqua 3 v 1 si poradí aj s touto nepríjemnosťou. Stačí vybrať odnímateľný ručný vysávač a za pár sekúnd dáte do poriadku  nielen nábytok, ale napríklad aj interiér auta. Nemusíte sa pritom obávať o výdrž. Výkonná batéria vydrží až hodinu čistenia. Nabiť ju môžete kedykoľvek bez toho, aby ste čakali na úplné vybitie.    

čistá podlaha

Pozrite si video a presvedčte sa, že Philips PowerPro Aqua bude skvelou investíciou do vašej domácnosti.

Jeho nákupom navyše nič neriskujete, pretože do 45 dní od zakúpenia môžete využiť záruku vrátenia peňazí. Viac na www.philips.sk/mbg45-vysavace

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach