Otvárame brány hotelov SOREA!

#spolusmetozvladli

Premýšľali ste už nad tohtoročnou dovolenkou? Veru, udalosti uplynulých mesiacov a obmedzenia s tým súvisiace spôsobili, že sa myšlienky väčšiny z nás uberali úplne iným smerom. Dobrá správa však je, že život sa pomaly vracia do starých koľají a s tým prichádzajú aj nové plány a túžby. Túžba po krásnej a bezpečnej dovolenke sa nám môže zázračne rýchlo splniť, ak si vyberieme niektorú zo skvelých ponúk hotelovej siete SOREA…

https://www.shutterstock.com

Slovensko – malá krajina v srdci Európy, poznačená nepríjemnými udalosťami posledných mesiacov, no stále dostatočne silná na to, aby sme mohli zotrvať vo viere, že toto neľahké obdobie spoločne zvládneme.

štíty tatranské

Tak ako si vzniknutá situácia vyžadovala, aby sme sa ako národ zomkli, zomkli sa aj zamestnanci našej hotelovej siete a spoločnými silami sme dospeli k tomu, že sa brány hotelov SOREA opäť otvárajú a my sme v plnej sile pripravení postarať sa vám o tie najkrajšie dovolenkové zážitky. V žiadnom prípade však nezabúdame na to najdôležitejšie, a to je bezpečnosť našich klientov. K situácii pristupujeme zodpovedne, o čom svedčí aj skutočnosť, že sme počas uplynulých mesiacov robili všetko pre to, aby sme pre vás prichystali príjemné, no zároveň bezpečné prostredie!

Okrem zvýšenej dôkladnej a intenzívnej dezinfekcie priestorov hotelov alkoholovými prostriedkami, či v niektorých prípadoch pomôckami ako sú generátor ozónu či germicidný žiarič,  pri vstupe do hotela pribudli stojany s dezinfekčnými prostriedkami,  recepcia hotela je vybavená ochrannými zábranami a nechýbajú ani vyznačené bezpečnostné zóny. Naši zamestnanci sa chránia používaním osobných ochranných pomôcok ( rúška, hygienické rukavice) . Stravovanie v hotelových reštauráciách  podlieha nariadeniam Úradu verejného zdravotníctva SR. 

Uplynulý neštandardný čas,  keď hotely „zívali prázdnotou“ naši zamestnanci využili aj na to, aby priestory hotelov skrášlili či oživili. Príjemné prekvapenie prichádza napríklad z hotela SOREA TRIGAN, kde sa podarilo zmodernizovať niekoľko kúpeľní v izbách, no taktiež vdýchnuť nový život jednému z apartmánov a vy sa tak každý deň môžete zobúdzať do svojho „kúska lesa“. V hoteli SOREA TITRIS sa zase môžete tešiť na nové detské ihrisko TITRISLAND, ktoré počas teplých letných dní určite ocenia najmä vaše ratolesti.

A práve hotely SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese (dňa 8.6.2020) a SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici (dňa 15.6.2020), spolu s hotelom SOREA URÁN (dňa 26.6.2020), vítajú svojich návštevníkov ako prví a vy sa teda už od júna môžete tešiť na pripravené relaxačné pobyty v klimaticky najčistejších miestach na Slovensku a to aj s možnosťou zrelaxovania sa v hotelových wellness centrách. Týmto však nekončíme, v júli sme prichystaní otvárať aj hotely SOREA HUTNÍK I./II. (dňa 1.7.2020) v Tatranských Matliaroch, SOREA REGIA (dňa 1.7.2020) v Bratislave, SOREA MÁJ (dňa 3.7.2020) v Liptovskom Jáne a SOREA ĽUBOVŇA (dňa 4.7.2020) na Spiši . Bližšie informácie ohľadom postupného opätovného otvárania všetkých našich hotelov a najnovšie ponuky pobytov v najkrajších lokalitách Slovenska nájdete na našej webovej stránke.

Veríme, že sa naše hotely už čoskoro opäť naplnia radostným smiechom a vy budete od nás opäť odchádzať naplnení energiou a novými zážitkami. Na záver vám chceme poďakovať za prejavenú dôveru pri zmene termínov pobytov a  výbere dovolenky  v hoteloch siete SOREA.

Tešíme sa na vašu návštevu !

Podporte nás na našich sociálnych sieťach:

Facebook

Instagram

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach