Vlastimil

Meno Vlastimil má slovanský pôvod a znamená milujúci moc, vládu. Vlastimilovia sú inteligentní, rozvážni a stáli, vládnu pozoruhodnou intuíciou.  Títo muži majú široký rozhľad a mimoriadne pevnú vôľu.  Patria medzi dvojaké povahové typy, sú introverti a extroverti súčasne. 

Majú veľmi bohatý a usporiadaný vnútorný život, dokážu ho však ako introverti úspešne skrývať pred ostatnými. Na druhej strane sa správajú ako extroverti, ak to považujú za vhodné, vedia sa prejaviť a komunikovať s ľuďmi.  Sú veľmi sebavedomí, ale aj plní emócií.

Mimoriadne citlivo prežívajú všetky udalosti, pozitívne i negatívne. Svoje city často nedokážu držať na uzde a reagujú neprimerane: divo vybuchnú, alebo sa rýchlo pre niečo či niekoho bezhranične nadchnú.  Často sú až príliš dynamickí, a svoje konanie značne preháňajú.  Dokážu sa absolútne sústrediť na  realizáciu nejakej veci, ktorú považujú za dôležitú a venovať jej  všetku svoju energiu.

Mohlo by vás zaujímať

Čokoládové košíčky

Čokoládové košíčky s ovocím

30 minútPostup na čokoládové košíčky s ovocím: Na cesto: 150 g hladkej múky, 2 zarovnané KL Kypriaceho prášku do pečiva, 1 zarovnanú PL preosiateho Holandského kakaa,… Čítaj ďaľej

Vedia sa  prispôsobiť rozličným situáciám, majú veľký zmysel pre priateľstvo. V spoločenskom styku sú až príliš otvorení a bez štipky diplomacie  povedia z mosta do prosta, čo si myslia.  Títo muži oplývajú veľmi mocnou sexualitou, väčšinou však z morálnych, náboženských či politických dôvodov ju dokážu potlačiť a ovládnuť.   Ovplyvňujú ich planéty  Merkúr, Mars, Venuša a Neptún, ich šťastné farby sú žltá a tmavomodrá.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach