4711 Remix Electric Night

Party im Club – a všetky oči sú upreté na Teba…

Cítiš sa sexy, slobodne a tancuješ veselo k hudbe. S tvojím žiarivým outfitom a lesklými perami si stredobodom pozornosti v klube. Cítiš vibrujúcu atmosféru, zatváraš oči a užívaš si elektrizujúci pocit na pódiu. Práve tu, práve teraz je ten správny okamih pustiť sa a osláviť život. Pretože táto noc práve začína… Nový 4711 Remix Electric Night zahŕňa pestrofarebný svet a radosť zo života všetkých doterajších variantov Remixu – a zároveň mení noc na deň! Úplne podľa motta ‚Pump up the volume!‘ je táto vôňa ešte o čosi intenzívnejšia, tmavšia a zvodnejšia. Vôňa, ktorá dokonale lichotí tvojmu sebavedomému vystupovaniu a svojou intenzívnou a neodolateľnou povahou zanecháva nezabudnuteľný dojem v klube… Od začiatku októbra 2023 je 4711 Remix Electric Night dostupná s novou kvetinovo-orientálnou vôňou a to ako prvá Eau de Parfum v kolekcii Remix.

4711 Remix Electric Night

4711 REMIX – BE CRAZY, BE DIFFERENT – BE YOU!

Vieme, čo poháňa mladú cieľovú skupinu, a to pravidelne potvrdzujeme našimi osviežujúcimi remixovými vôňami! Pri tom nepresvedčujeme len zaujímavými svetmi vôní, ktoré budia chuť na viac – je to hlavne životným štýlom remixu, ktorý presviedča nielen nositeľov, ale aj celý priemysel. Iba pred niekoľkými mesiacmi bol mladej parfumovej značke udelený titul „Víťaz“ v hlavnej kategórii „Krása & Starostlivosť“ na German Brand Award 2023. S Electric Night sa ponárame do tajomného nočného života, aby sme ukázali, čo všetko prináša. Táto edícia remixu je záhadná, elektrizujúca, ženská, sexy – a intenzívna! V podobe extrémne dlhotrvajúceho Eau de Parfum je 4711 Remix Electric Night absolútna novinka a perfektná pre dlhé párty noci – a tým pádom ďalšia voňavá varianta, ktorú nájdete na policiach predajne dm počas celého roka.

Vôňa, taká elektrizujúca ako bozk.

Get the party started: Výrazná trojica z citróna, bergamotky a čiernej ríbezle vytvára iskrivo ovocný úvod vône – a stáva sa intenzívnym impulzom pre „Prvý pohľad“! Zatiaľ čo nasleduješ beat, v srdci pulzujú kvetinové impulzy púpavy a konvalinky, ktoré sa stretávajú s vrcholovým bodom pre elektrizujúce okamihy: jedinečným akordom lipsticku pre sexy auru! Cédrové drevo, vanilka a ambra v základe poskytujú kontrast a rozmanitosť, zanechávajúc intenzívny pocit na tvojej koži. Elektrizujúca vôňa, ktorá zanechá trvalý dojem na tanečnom parkete – so zvýšenou koncentráciou voňavého oleja je zároveň intenzívnejšia a vonia celú noc!

4711 Remix Electric Night

Hlava

Citrón, bergamotka, čierna ríbezľa

Srdce

Pivonka, lipstick-akord, konvalinka

Základ

Cédrové drevo, vanilka, ambra

florientálna – intenzívna – elektrizujúca

„Zaži 4711 Remix Electric Night spolu s intenzívnymi okamihmi. Kvetinovo-ovocná vôňa s jedinečným akordom lipsticku je dokonalým záverom pre tvoj párty outfit a zanechá v klube nezabudnuteľný dojem – all eyes on you!“

(Céline Barel, parfumérka 4711 Remix Electric Night)

Žiarivá a elektrizujúca – Dizajn

Dizajn nám pripomína žiarivý kúsok, s ktorým si istou pozornosťou v klube! Tmavé a intenzívne farby spolu s detailnými zdobeniami vizualizujú tajomný, rozpálený svet párty a zároveň sa odlišujú od doterajšej svetlej a farebne pestrej kolekcie remixových vôní. Absolútne vizuálne upútanie, ktoré ťa naladí na tvoju noc v centre pozornosti so prekvapivými zážitkami – takže dajme tej párty šancu začať!

4711 Remix Electric Night

4711 Remix Electric Night – dostupná od začiatku Októbra

Eau de Parfum Natural Spray 100 ml 19,95 €*

*Odporúčaná predajná cena vrátane DPH.

www.4711.com

#4711 #remix

Čitateľská súťaž

Odpovedajte na súťažnú otázku a traja z vás budú vylosovaní a obdarení vôňou 4711 Remix Electric Night.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach