Tvarohový krém na viac spôsobov

Doba prípravy 15 minútEnergia: 289 kcal.Náročnosť

Suroviny na tvarohový krém na viac spôsobov:

500 g tvarohu, 1/4 l smotany,1 lyžica plnotučnej horčice, worcesterská omáčka, 1 lyžica strúhanej cibule, 1/4 lyžičky soli a mletého čierneho korenia.

Obmeny: 50 g surovej šunky, 1 zväzok pažítky, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica parmezánu alebo 1 zväzok petržlenovej vňate, 1 lyžička kapár, 30 g údeného lososa alebo 2 paradajky, lyžica mletej červenej papriky, 100 g nakrájanej cibule

Tvarohový krém
https://www.shutterstock.com

Postup:

Tvaroh v miske zmiešame so smotanou, horčicou, worcesterskou omáčkou, cibuľou a mletým čiernym korením. Zmes pomocou metličky vyšľaháme do hladkého krému, ktorý napokon ešte dochutíme alebo šunku a pažítku nasekáme nadrobno, očistený cesnak roztlačíme.

Mohlo by vás zaujímať

Vajíčková nátierka so syrom a reďkovkou

15 minútVajíčková nátierka so syrom – suroviny: 7 plátkov syra pokrájaných nadrobno, 5 veľkých vajec uvarených natvrdo, 3 PL plnotučnej horčice, soľ a čierne korenie, 2… Čítaj ďaľej

Všetko solu aj so syrom vmiešame do základného tvarohového krému alebo Petržlenovú vňať, kapary a údeného lososa nasekáme a zmiešame s tvarohom alebo paradajky rozštvrtíme, zbavíme semiačok a pokrájame. S cibuľou a paprikou vmiešame do tvarohu.

Mohlo by vás zaujímať

Oškvarková nátierka

Oškvarková nátierka

Oškvarková nátierka – suroviny: 200 g oškvarkov, bravčovú masť, 6 vajec, 5 uhoriek nakladaných v sladkokyslom náleve, horčicu, soľ, mleté čierne korenie. Postup: Oškvarky pomelieme najemno. … Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach