Dnes je štvrtok, 2. mája 2024, sviatok má Žigmund

Alkoholické

Sparkling Hubert Mojito

Sparkling Hubert Mojito

Suroviny: 1/4 limeta, 2 lyžičky trstinového cukru, čerstvé lístky mäty, coblerový ľad (drť ), doliať Hubert de Luxe Pohár: high ball Dekorácia: lístky mäty Postup: Do pohára high ball dáme limety, trstinový cukor, čerstvé lístky mäty a madlerom...
Caipirinha de luxe

Caipirinha de luxe

Suroviny: 1/2 limeta, 2 lyžičky trstinový cukor, coblerový ľad (drť), doliať Hubert de Luxe Pohár: old fashion Dekorácia: limeta Postup: Do pohára old fashion dáme nakrajanú limety, trstinový cukor a madlerom /julepom/ roztlačíme, zasypeme coblerovým ľadom a zalejeme...
James Bond

James Bond

Suroviny: 2 cl Vodka, 1 cl Angostura, 8 cl Hubert brut Podávací pohár: cocktailová miska Dekorácia: kôra limety Postup: Do pohára cocktailová miska dáme vodku, angosturu a šumivé víno Hubert brut, premiešame miešacou lyžicou, na záver vložíme do nápoja...
Kir royal

Kir royal

Suroviny: 1 cl Creme de Cassis, 9 cl Hubert brut Podávací pohár: fleta Dekorácia: physalis Postup: Do pohára fleta nelejeme šumivé víno Hubert brut a likér Creme de Casssis a miešacou lyžicou premiešame, dekorujeme physalisom.
Bugsy Fizz mimóza

Bugsy Fizz mimóza

Suroviny: 3 cl Pomarančový džús, 7 cl Hubert brut Podávací pohár: fleta Dekorácia: pomaranč Postup: Do pohára fleta nalejeme sekt Hubert brut a pomarančový džús a miešacou lyžicou premiešame, dekorujeme pomarančom.

Pepino koktail

Suroviny: 2 celé pepino melóny, jahôd, PL tekutého cukru, 2 poháre suchého bieleho vína alebo perlivého vína, 2 stebla mäty, 1 ČL drveného čierneho korenia, 1 pomarančový džús Postup: Rozkrojte melón a odstráňte semená. Rozpoľte jahody a...

Namiesto dezertu

Ak máte rodinnú oslavu a rozmýšľate, čo ponúknuť na prípitok hosťom, aby ste nepôsobili dojmom stereotypnej a neznalej hostiteľky, vyskúšajte Capa Negru. Táto lahodná brandy de Jerez, preslávená svojou ušľachtilou chuťou na celom svete,...

Sandeman PORT BRANDY

Suroviny: 2 cl Sandeman Ruby Porto, 2 cl Martell V. S. Postup: Do pripraveného skla (typ ballon) nadávkujeme ingrediencie a podávame.

Red Hot – T

Suroviny: horúci Top Topic Vital 15cl, škorica celá 1ks, Cherry brandy 2cl, pomaranč, klinček Postup: Zohrejeme Top Topic Vital spolu s škoricou a klinčekom, pridáme Cherry brandy a ozdobíme pomarančovým kolieskom.

Chivas Continental

Suroviny: 2 cl Chivas Regal , kvalitnú kávu , 0,5 cl cukrového sirupu , kocky ľadu Postup: Naplňte pohár typu „rock“ kockami ľadu. Ľad vložte aj do šejkra a nalejte naň dávku Chivas Regal. Pridajte aromatickú kontinentálnu...